Volledig scherm
© Photo News

België stijgt in top tien van Europese landen die coronavirus best onder controle hebben

Een maand geleden was ons land nog met kop en schouders de slechtste leerling van de coronaklas in Europa, maar de strengere coronamaatregelen van onze regering blijken effect te hebben. België bekleedt momenteel de negende plaats in de top tien van landen die het virus het best onder controle hebben.

34 reacties

 • oswald billiet

  2 maanden geleden
  Dat is straf !  In nauwelijks twee weken zitten wij van de slechtste in de Europese klas ineens weer aan de top. Zo zeggen ze: door het beheersen van het covid virus. Dit klinkt zo onwaarschijnlijk alsof onze bevolking al het vaccin zou gekregen hebben. Is dit geen staaltje van desinformatie?
 • Bob Boomer

  2 maanden geleden
  Ach, dit is maar een momentopname. Als de crisis voorbij is en de rekening gemaakt... zal blijken wie de beste en de slechtste v/d klas waren. 
 • Roger Deprez

  2 maanden geleden
  En dan is er ook nog een verschil tussen Vlaanderen en Wallonië en in Vlaanderen zou men het nog eens kunnen op delen maar dat zullen we maar niet doen.
 • Luc Van Bogaert

  2 maanden geleden
  Met VDB als Minister van Gezondheid in de eerste golf, dan was er nooit een tweede golf gekomen.
 • Marc Van Leuven

  2 maanden geleden
  iemand als eens nagedacht over de uitspraak van VDB, als w aan maar 800 besmettingen komen per dag kan er iets bekeken worden. ER wordt anders gezegd dat vorige keer die 80 eigenlijk nog te hoog was. Dus de vraag is, wat wordt er wel of niet gezegd want dit lijkt niet logisch. En ja, ik denk dat er soms met cijfers gegoocheld wordt maar ga ervan uit dat het in andere landen zo ook wel eens kan zijn.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"