Turkse legervoertuigen in Idlib.
Volledig scherm
Turkse legervoertuigen in Idlib. © AFP

België dient VN-ontwerpresolutie in voor onmiddellijk staakt-het-vuren in Idlib

België heeft samen met Koeweit en Duitsland een resolutie voorgesteld in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties die oproept tot een onmiddellijk staakt-het-vuren in Idlib. Dat maakt Buitenlandse Zaken vanavond bekend. 

1 reactie

 • Paul Philippaerts

  3 jaar geleden
  De belgen zijn toch wel echte grapjassen. Ze hebben daar in Syrie samen met de hele bende onder aanvoering van Trump de zaak platgebombardeerd, onder het motto we gaan is tegenhouden. Nu ze de ellende hebben aangewakkerd, zullen la bellegique een gaan zeggen hoe Syrie de zaken moet aanpakken. Waarom China niet een zeggen hoe die het moeten doen in Hong Kong, echt nog eens een mogelijkheid om de anderen eens te leren hoe ze het moeten doen. Jongens zorg eerst voor een regering.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.