Het incident gebeurde in dit vakantiehuisje in de polder bij Hooge Zwaluwe.
Volledig scherm
Het incident gebeurde in dit vakantiehuisje in de polder bij Hooge Zwaluwe. © ANP

Belgen gaan vrijuit voor doodslag op baas No Surrender en kompaan: “Ze hadden maar één gezamenlijk doel: levend wegkomen”

Vier Belgen blijven ongestraft voor doodslag op de Amsterdamse No Surrender-captain Brian Dalfour en de Macedoniër Muljaim Nadzak. De rechtbank in Breda oordeelde vandaag dat er sprake was van noodweer. Ze mochten zich verdedigen tegen de twee overvallers die hen hadden vastgebonden en op hen schoten. "Ze hadden maar één gezamenlijk doel: levend wegkomen."

0 reacties

 1. Russische minister van Transport: “Rusland heeft zwaar te lijden onder westerse sancties”

  Russische minister van Transport: “Rusland heeft zwaar te lijden onder westerse sancties”

  De Russische minister van Transport Vitali Saveliev heeft toegegeven dat de sancties die het Westen tegen Rusland heeft getroffen wegens de oorlog in Oekraïne voor ernstige logistieke problemen zorgen. “De sancties die vandaag tegen Rusland gelden, hebben bijna de volledige logistiek in ons land kapotgemaakt, en we worden gedwongen om te zoeken naar nieuwe logistieke corridors”, zei de minister tijdens een bezoek aan de Russische stad Astrakhan.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.