(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © REUTERS

Belgen (20 en 23) slaan taxichauffeur bewusteloos in Salou

Twee Belgen (20 en 23) en een Spanjaard (30) zijn zondag in de noordoostelijke Spaanse badplaats Salou gearresteerd voor het ernstig mishandelen van een taxichauffeur. De 30-jarige man raakte bewusteloos en liep een hoofdletsel op. 

173 reacties

 • Marlon Arlaud

  4 jaar geleden
  Jullie reacties zijn echt belachelijk,
 • Eddy DESMET

  4 jaar geleden
  Indien men de criminaliteit harder zou aanpakken, zouden potentiële misdadigers misschien wel eerst twee keer nadenken ... Wie iemand slagen en verwondingen toebrengt, dient serieus gestraft te worden.
 • Karel Van Geel

  4 jaar geleden
  Dus zijn het geen Belgen maar dezelfde categorie mensen waarmee wij in België eveneens problemen hebben. Gelukkig is de Spaanse pers correct en schrijven ze niet dat het Belgen waren.
 • JAN krommentak

  4 jaar geleden
  Hun ouders zullen ook weer uit de lucht vallen ! onze kinderen doen zoiets niet .
 • Luc Besson

  4 jaar geleden
  Duizenden belgen op vakantie in Spanje. En wie maakt problemen ? Juist ! Een geluk dat de spaanse justitie geen lachtertje is zoals bij ons !
 1. Finse premier onder vuur vanwege gelekt feestfilmpje: “Ik heb niets te verbergen”
  Play

  Finse premier onder vuur vanwege gelekt feestfilm­pje: “Ik heb niets te verbergen”

  Een gelekt filmpje waarop een feestende premier te zien is, leidt in Finland tot de nodige commotie. Vooral de timing valt slecht: Sanna Marin (36) had recent ook al kritiek gekregen omdat ze te veel tijd zou doorbrengen op festivals en in discotheken. Een zwaard dat aan twee kanten snijdt, want haar aanhangers vinden haar net daarom de coolste regeringsleider ter wereld. “Ik heb niets te verbergen”, laat de premier zelf optekenen.
 2. Navalny: "Amper 46 van de 200 rijkste Russen gesanctioneerd. Deze bondgenoten van Poetin leven er nog vrolijk op los”

  Navalny: "Amper 46 van de 200 rijkste Russen gesanctio­neerd. Deze bondgeno­ten van Poetin leven er nog vrolijk op los”

  De gevangengenomen Russische oppositieleider Aleksej Navalny roept vanuit de cel op om het net rond de steenrijke bondgenoten van president Poetin te sluiten, want dat is volgens hem zo lek als een zeef. “Amper 46 van de 200 rijkste Russen worden door het Westen gesanctioneerd”, voert hij aan. “Dat klinkt me niet meteen als een ‘totale oorlog’ tegen de oligarchen van Poetin.”