Volledig scherm
© ANP XTRA

Belg met vijf keer te veel alcohol op met veel moeite van weg gehaald in Nederland

Een Belgische bestuurder met vijf keer te veel alcohol op is in de Nederlandse provincie Zeeland met veel moeite van de snelweg gehaald. Het ging om een 42-jarige inwoner van Dendermonde.

4 reacties

 • Johan Billiet

  4 maanden geleden
  Zal daar wel hogere boete krijgen dan de pamperboetes hier. Bovendien zal de Nederlandse rechter -terecht- het rijbewijs meteen invorderen (betrokkene mag het dan later gaan ophalen)...
 • louis van hoeylandt

  4 maanden geleden
  valt niet goed te praten ..maar als er nultolerantie is wat is dan 5 x teveel ?
 • Robert DE REU

  4 maanden geleden
  Heeft in al zijn stommiteiten waarschijnlijk nog groot geluk, normaal zal hij voor een Nederlandse Politierechter moeten komen, deze kan wel een boete uitspreken, maar een rijverbod opleggen in Belgie kan hij niet, wel voor Nederland, dus komt er waarschijnlijk nog goed vanaf.
 • nicole desseyn

  4 maanden geleden
  Hoe is dat toch mogelijk net nog ‘maar’ zoveel schade berokkenen levenslang rijbewijs afnemen
 1. VS willen kernwapenverdrag met Rusland 5 jaar verlengen

  VS willen kernwapen­ver­drag met Rusland 5 jaar verlengen

  De nieuwe Amerikaanse president Joe Biden wil het New START-kernwapenverdrag tussen de VS en Rusland met vijf jaar verlengen. De woordvoerder van Biden zegt dat de regering haast moest maken met de beslissing, omdat het Verdrag voor Vermindering van Strategische Nucleaire Wapens (New START) uit 2010 op 5 februari afloopt. Het verdrag rond de ontwapening van het Russisch en Amerikaans nucleair arsenaal is het laatste van die soort tussen beide landen.
 2. Nederland verscherpt coronamaatregelen in zwaarst getroffen regio’s
  UPDATE

  Nederland verscherpt coronamaat­re­ge­len in zwaarst getroffen regio’s

  In zes regio’s van Nederland waar het aantal coronabesmettingen het hardst oploopt, worden de maatregelen tegen de verspreiding van het virus aangescherpt. Dat deelde de Nederlandse premier Mark Rutte vrijdag samen met zorgminister Hugo de Jonge mee tijdens een persconferentie. Bij onze noorderburen werden de voorbije 24 uur immers 1.977 nieuwe besmettingen vastgesteld, het hoogste aantal tot dusver. Bijna de helft van de Nederlanders vindt dat de regering zelfs hardere maatregelen moet nemen in de strijd tegen corona, aldus een peiling van nieuwsprogramma Hart Van Nederland.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre