De gemeente Alhaurin El Grande ligt tegen een bergflank, op een half uur rijden van de steden Malaga en Marbella.
Volledig scherm
De gemeente Alhaurin El Grande ligt tegen een bergflank, op een half uur rijden van de steden Malaga en Marbella. © Getty/Guardia Civil

Belg met minstens acht kogels doorzeefd in landhuis aan Costa del Sol

De Spaanse politie heeft het vermoorde lichaam van een Belg aangetroffen aan de Costa del Sol. Volgens de Spaanse krant ‘Diaro Sur’ is het slachtoffer 41 jaar. Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt de dood van de Belg. Het slachtoffer zou met minstens acht kogels afgemaakt zijn in Alhaurín el Grande, een gemeente op een half uur rijden van de steden Marbella en Malaga. Over het onderzoek is nog weinig bekend, maar de omstandigheden doen vermoeden dat het om een afrekening in het drugsmilieu gaat.

7 reacties

 • Gianfranco Canalis

  2 maanden geleden
  Egaliseren zo is meteen alles opelost en degenen die er aan verslaafd zijn dat is hun probleem. Roken en drinken is ook een verslaving maar heb nooit gehoord van een afrekening in het alcohol of tabaksmilieum. .
 • Wendy Maria Vanloffelt

  2 maanden geleden
  Ken het slachtoffer persoonlijk ,de familie in België heeft het raden naar alles omdat ze door politie civil niet eens telefonisch ingelicht worden over hoe en wat .. dus toon respect aub🙏
 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  Iedereen met geld en op pensioen zit daar ook. Ge moet echt geen dealer zijn om naar Spanje of Portugal te verkassen. Eerder een realist...
 • Kim Schoonbaert

  2 maanden geleden
  Aan de Costa del coke is dit geen nieuws meer. Het zit daar vol met criminelen al dan niet op de vlucht.
 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Gaan ze daar nu hun drugsoorlogjes uitvechten? Met de Spaanse politie doe je wel niet wat je met de Belgische politie doet.
 1. Hoe rechterhand Aquino én criminele aannemer met politieke banden weer in grootschalig drugsonderzoek belanden
  PREMIUM
  Limburg

  Hoe rechter­hand Aquino én criminele aannemer met politieke banden weer in grootscha­lig drugsonder­zoek belanden

  Gerechtelijke speurders zijn woensdagochtend binnengevallen op 29 adressen in Belgisch en Nederlands Limburg. In het onderzoek gelinkt aan grootschalige drugs- en sigarettenhandel blijkt de 67-jarige Maaseikenaar Hendrik Pals de spilfiguur, eerder al veroordeeld voor fraude in een corruptiedossier met ex-schepen Ali Caglar. Ook Nico Beckx, rechterhand van de Aquino’s, duikt weer op in het dossier, ondanks een eerdere veroordeling van zeven jaar na vijf drugstransporten.
 2. Vrachtwagen vol laboratoriumapen crasht op snelweg, vier ontsnapte apen worden gedood
  Play

  Vrachtwa­gen vol laboratori­um­apen crasht op snelweg, vier ontsnapte apen worden gedood

  Een vrachtwagen met 100 laboratoriumapen is vrijdag gecrasht op de snelweg in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Vier langstaartmakaken konden onstsnappen en renden de ‘wildernis’ in. De politie zocht de afgelopen dagen met man en macht naar de verdwenen dieren. Er werd zelfs een helikopter met warmtebeeldcamera’s ingeschakeld. De vier ontsnapte makaken werden uiteindelijk gevangen en geëuthanaseerd. Waarom de dieren werden gedood, is niet duidelijk.
 3. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.