Een wegversperring van de Policia Nacional (archieffoto).
Volledig scherm
Een wegversperring van de Policia Nacional (archieffoto). © EPA

Belg gezocht voor smokkel halve ton marihuana opgepakt in Spanje

Een voortvluchtige Belg is in het zuidoostelijke Spaanse Elche bij een wegcontrole opgepakt, meldden lokale media zondag. De Duitse autoriteiten zochten hem voor grootschalige drugssmokkel. Hij zou vanuit Spanje bijna 500 kilo marihuana naar Duitsland hebben gebracht en verdeeld.

3 reacties

 • pierre samaey

  2 maanden geleden
  Zit in deze streek vol met misdadigers die gezocht worden waaronder ook echte Belgen en nederlanders. Is de streek waar de drugs aan land komen
 • Daniel Nicolas

  2 maanden geleden
  Zal wel een geboren en getogen Belg zijn.
 • Rizla Jansen

  2 maanden geleden
  Dat wordt toch allemaal beloond. Als je het nieuws leest, die gasten verdienen miljoenen, en krijgen straffen van een paar jaar. Kun je bij uw werkgever niet verdienen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Kinderen geboren in 2010 vormen doelwit van ernstige cyberpest-trend in Frankrijk
  5

  Kinderen geboren in 2010 vormen doelwit van ernstige cyberpest-trend in Frankrijk

  Sinds het begin van het schooljaar vormen Franse kinderen die geboren zijn in 2010 het doelwit van een nieuwe pesttrend, zowel op het internet als op de speelplaats. “Anti-2010", “Brigade tegen degenen uit 2010", ... het zijn maar enkele voorbeelden van de beledigingen die de ronde doen op sociale media, vaak gepaard met de hashtag #anti2010. Franse onderwijsgroepen uiten hun bezorgdheid naar aanleiding van de nieuwe trend en vragen aan de regering om in te grijpen. De app TikTok, waarop de trend tot nu toe erg aanwezig was, verwijderde zonet alle video’s met de hashtag.