Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images/iStockphoto

Belg biedt hotelgaste 50 euro als ze dochters (10 en 12) naar z’n kamer stuurt voor seks

SPANJEEen Belg is vandaag voor de rechter in Alicante moeten verschijnen op beschuldiging van poging misbruik van twee jonge meisjes van amper tien en twaalf jaar oud, melden verschillende Spaanse media. De hotelgast benaderde een moeder en bood haar 50 euro als ze een van haar dochters naar zijn kamer zou sturen om seksuele handelingen te verrichten. De openbare aanklager vraagt in totaal een celstraf van vijf jaar en tien maanden.

8 reacties

 • Gino De Neef

  2 maanden geleden
  Vijftig jaar is mog te weinig
 • Ester Paeleman

  3 maanden geleden
  Dusss, voor omkoping krijg je een zwaardere straf dan voor aanranding? Of hoe moet ik dit interpreteren? 😳
 • Xana Hendrickx

  3 maanden geleden
  Frappant toch dat de omkoping een hogere straf beslaat dan de poging tot misbruik/aanranding? Dààr moet in heel Europa eens dringend verandering in komen. Je vliegt langer de cel in voor een vorm van geldelijke fraude dan om iemand iets fysiek of mentaal aan te doen!
 • luc caels

  3 maanden geleden
  Niet opsluiten, maar hulp bieden.
 • alain lammens

  3 maanden geleden
  5 jaar en tien maanden is nog te weinig voor dergelijke pedofielen !
 1. “Waar is de rest gebleven?” Kerstboom op Trafalgar Square in Londen, cadeautje van Noorwegen, valt niet bij iedereen in de smaak
  8

  “Waar is de rest gebleven?” Kerstboom op Trafalgar Square in Londen, cadeautje van Noorwegen, valt niet bij iedereen in de smaak

  Elk jaar sinds 1947 al schenkt Noorwegen, meer specifiek de stad Oslo, een kerstboom aan het Verenigd Koninkrijk: een prachtboom voor op Trafalgar Square in Londen als gebaar om de Britten dankbaarheid te tonen voor hun bondgenootschap tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een prachtige traditie, die solidariteit en vriendschap symboliseert. Maar dit jaar leek de vriendschap volgens sommige Londenaars toch niet zo heel groot. Op sociale media wordt gelachen met de ‘halfdode’ kerstboom die de Noren de Britten hebben geschonken.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.