Wouter is een ervaren wandelaar, maar is al tien dagen onbereikbaar. De politie spreekt van een zorgwekkende verdwijning.
Volledig scherm
Wouter is een ervaren wandelaar, maar is al tien dagen onbereikbaar. De politie spreekt van een zorgwekkende verdwijning. © Getty/RV

Belg al bijna twee weken vermist in Alpen tussen Frankrijk en Italië

De hulpdiensten zijn op zoek naar een Belg die al bijna twee weken vermist is in de zuidelijke Alpen. Dat bevestigt de Franse bergpolitie aan HLN. De agenten hebben een opsporingsbericht verspreid voor een man met de naam Wouter. De autoriteiten in ons land hadden hen verwittigd nadat familie ongerust raakte. De politie zoekt mensen die Wouter gezien hebben.

3 reacties

 • Ken Verbruggen

  1 jaar geleden
  Ga nooit - nooit of te nimmer - alleen wandelen. Zeker niet in onherbergzaam gebied. Als je iets tegenkomt (een val, een attack'ske, verlorenlopen, overval, aangevallen door wild, ...), ben je gechareld. Doe dat niet !
 • John Doe

  1 jaar geleden
  Zal mij niet overkomen! Als alleenstaande moet ik wel betalen om te reizen en kan ik dat niet omdat gezinnen gratis reizen op mijn kosten!
 • Jef Denijs

  1 jaar geleden
  Die zullen ze niet gaan zoeken met het leger, daarvoor hebben ze geen geld.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.