thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Belg (55) probeert 25 jaar jongere vriendin te vermoorden op vakantie in Italië: zoon kan drama voorkomen

Een Belg (55) heeft maandagavond geprobeerd om zijn vriendin (30) te vermoorden op vakantie in Italië. Dat melden verscheidene Italiaanse media. Het was de minderjarige zoon van de man die kon voorkomen dat hij daarin slaagde. Filip D.R. zit nu in de cel op verdenking van ontvoering en poging tot moord.

3 reacties

 • christian claes

  2 jaar geleden
  Correcte reactie van de zoon vrouwen mishandel je niet dat is een ongeschreven wet in vlaanderen reeds sinds de middeleuwen
 • Ka Ka

  2 jaar geleden
  Die jongen is een held. Het is niet vanzelfsprekend om uw eigen vader te stoppen en laten opsluiten. Moet traumatisch zijn zoiets te meemaken. Die "vader" is nu alles kwijt en zal de rest van zijn leven hebben om er over na te denken.
 • vicky vanderweyen

  2 jaar geleden
  Amai dacht dat vakantie er was om te ontspannen,niet dus.Respect voor de jongeman die misschien het leven van zijn mama heeft gered.
 1. Opgedoken FBI-rapport onthult: “Mentor van prins Charles hunkerde naar minderjarige jongens”
  Royalty

  Opgedoken FBI-rap­port onthult: “Mentor van prins Charles hunkerde naar minderjari­ge jongens”

  Exact 40 jaar na zijn overlijden zijn er nooit eerder geziene documenten opgedoken over de Britse Lord Louis Mountbatten, de grootoom en mentor van Prins Charles. In een 75 jaar oud FBI-rapport wordt de overleden royal omschreven als een “homoseksueel met een perversie voor minderjarige jongens.” Het onthullende rapport kwam aan het licht door de Britse historicus Andrew Lownie, die werkt aan de nieuwe biografie ‘The Mountbattens: their Lives and Loves’.