Het privéstrand Balzi Rossi langs de kust van Ventimiglia, omgeven door prachtige kliffen.
Volledig scherm
Het privéstrand Balzi Rossi langs de kust van Ventimiglia, omgeven door prachtige kliffen. © Shutterstock

Belg (50) met hoofd geklemd tussen rotsen nadat hij van klif valt in Italië

BuitenlandAan de Italiaanse Riviera is gisteravond een 50-jarige Belg zwaargewond geraakt. “Hij viel van een klif aan de kust van Ventimiglia en raakte met zijn hoofd geklemd tussen de rotsen”, zegt een brandweerman. Hij zou er erg aan toe zijn.

 1. Europees president Michel vraagt duidelijkheid van Britten: “Brexit betekent ook beslissing nemen”

  Europees president Michel vraagt duidelijk­heid van Britten: “Brexit betekent ook beslissing nemen”

  Voorzitter van de Europese Raad Charles Michel heeft Groot-Brittannië gevraagd om duidelijkheid te scheppen over de handelsrelaties in het post-brexittijdperk. De onderhandelingen daarover zitten in het slop. "Brexit betekent brexit .... maar een brexit betekent ook een beslissing nemen", zei Michel vandaag in het Europees Parlement. "Groot-Brittannië heeft een grote beslissing te nemen.”
 2. 300.000 extra overlijdens in VS tijdens pandemie - Van Ranst “niet blij” met nieuwe teststrategie

  300.000 extra overlij­dens in VS tijdens pandemie - Van Ranst “niet blij” met nieuwe teststrate­gie

  De coronacijfers blijven in België en andere Europese landen met duizelingwekkende kracht toenemen. Het onderwijs schakelt naar code ‘oranje’, maar alle leerlingen, zowel basis als secundair, blijven voltijds naar school gaan. Dat heeft de onderwijswereld na een marathonvergadering beslist. Herlees in dit liveblog de laatste ontwikkelingen over het coronavirus van dinsdag 20 oktober.
 3. LIVE. Bijna dubbel zoveel besmettingen bij 90-plussers - Crisiscentrum: “Mensen met symptomen worden nog steeds getest” - Van Ranst: “Nieuwe lockdown niet uitgesloten”
  Play

  LIVE. Bijna dubbel zoveel besmettin­gen bij 90-plus­sers - Crisiscen­trum: “Mensen met symptomen worden nog steeds getest” - Van Ranst: “Nieuwe lockdown niet uitgeslo­ten”

  De coronacijfers blijven in België en andere landen zeer fors toenemen. Omdat de laboratoria in ons land niet meer kunnen volgen, wordt de teststrategie vanaf vandaag aangepast. Intussen draaien de ziekenhuizen op volle toeren om ook de niet Covid-zorg te kunnen blijven bolwerken. Lees in dit liveblog de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement