De badplaats Marbella aan de Costa de Sol, in Spanje.
Volledig scherm
De badplaats Marbella aan de Costa de Sol, in Spanje. © Shutterstock

Belg (32) betrapt die in luxehotel Marbella voor 11.000 euro spullen steelt van rijke toerist

BuitenlandDe Spaanse politie heeft een Belg (32) opgepakt die voor 11.000 euro spullen had gestolen in het luxehotel waar hij verbleef. Hij had stiekem de magneetkaart van een andere, rijke hotelgast bemachtigd. Die gebruikte hij om zijn kamer, vol peperdure spullen, leeg te roven.

13 reacties

 • Piet Van Buggenhout

  2 jaar geleden
  Enkele jaren geleden stopten wij voor een drankje in Marbella en werd een reistas uit de auto gestolen. Voor ons - niet zo rijke Belgen - werd veel minder moeite gedaan. We moesten zelfs aandringen bij de politie om voor de verzekering een kopie van de aangifte te krijgen.
 • Regis Desmet

  2 jaar geleden
  Ja daar zal hij wel de gepaste straf krijgen en erg slim zal hij toch niet zijn als ik het lees, goed werk van de politie al hebben ze niet veel moeite moeten doen met zo'n idioot
 • cengiz kaan attilla

  2 jaar geleden
  Goe gezegd gerard akkermans :)
 • Eric VanderZande

  2 jaar geleden
  VIk keur het echt niet goed maar als een Belg in Spanje bestolen wordt. van de Spaanse politie niets nada nul hulp. Ik kan het weten 7x bij mij !
 • August Leemans

  2 jaar geleden
  Van andermans spullen blijf je gewoon af. Deze zijn niet zomaar gevonden maar gestolen en zo te horen zit er een netwerk achter want je stuurt zomaar niks naar Nederland.
 1. Zat Nederlander onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

  Zat Nederlan­der onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

  Onverwachte wending in een moordzaak in Nederland: tijdens de rechtszaak in hoger beroep rond de moord op Sven Prins (30), werd plots een naam geroepen van een mogelijk nieuwe verdachte. Het zou gaan om een man uit België. Dat meldt 1Limburg. Het Nederlandse gerecht bekijkt of de man iets te maken had met de fatale schietpartij in 2015. Drie mannen werden al veroordeeld voor de moord - één van hen mogelijk onterecht, zo blijkt nu. “Dit is zo’n bijzondere samenloop van omstandigheden. Dat is gewoon filmmateriaal.”