De politie zette vier dagen lang alle mogelijke middelen in om de Belg vrij te krijgen.
Volledig scherm
De politie zette vier dagen lang alle mogelijke middelen in om de Belg vrij te krijgen. © Getty/Policia Nacional

Belg (30) vier dagen lang ontvoerd aan Costa del Sol

SpanjeIn het Spaanse Malaga heeft een 30-jarige Belg zich afgelopen weekend aangemeld in het ziekenhuis van Malaga nadat hij vier dagen lang was ontvoerd. Hij liet zich behandelen voor de klappen die hij van zijn ontvoerders kreeg. Dat meldt de Spaanse krant ‘Diaro Sur’. Wellicht gaat het om een ontvoering in het drugsmilieu.

0 reacties

 1. 83-jarige duivenmelker riskeert tien jaar cel voor cocaïnesmokkel: “Het enige wat ik doe, is met de duiven spelen”
  PREMIUM

  83-jarige duivenmel­ker riskeert tien jaar cel voor cocaïne­smok­kel: “Het enige wat ik doe, is met de duiven spelen”

  Dertig verdachten van de ‘Pralinebende’ moeten zich voor de Antwerpse rechter verantwoorden voor smokkel van 332 kilo cocaïne naar Groot-Brittannië. De pakken cocaïne werden netjes tussen de dozen met pralines verstopt en in een bestelwagen door de Eurotunnel vervoerd. De drie hoofdverdachten Bart A., Philip M. en zijn vader Albert M. riskeren tot tien jaar cel. De 83-jarige Albert M . die de kassier van de bende zou zijn, begrijpt er niets van: “Het enige wat ik doe, is met de duiven spelen."
 2. Breaking Bad in Lanaken: 9 jaar cel voor 46-jarige man die neven inschakelt voor heroïnelab
  PREMIUM
  Lanaken

  Breaking Bad in Lanaken: 9 jaar cel voor 46-jarige man die neven inschakelt voor heroïnelab

  Een 46-jarige man uit Lanaken is veroordeeld tot een celstraf van 9 jaar omdat hij op meerdere locaties in Lanaken een heroïnelab opzette. Het gevaarlijke productieproces voerde hij samen met zijn neef H. (43) uit op het terras van zijn appartement, in zijn garage of in de badkamer van de woning van zijn andere neef. De drugsverkoop van het labo zou 2 miljoen winst opgeleverd hebben, maar de strafrechtbank oordeelde daar anders over.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.