(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © AFP

Belg (20) moet 36 uur ontnuchteren in de cel in Orange

Een jonge landgenoot die op weg was naar de Azurenkust, heeft het begin deze week te bont gemaakt in de Zuid-Franse stad Orange.

3 reacties

 • André Van Laethem

  2 maanden geleden
  Als men zijn eigen alcoholgebruik niet kan inschatten moest men ze levenslang van de baan houden. Je kan veel beter plezier maken zonder alcohol dan met drinken. En je hebt de volgende dag geen kater zonder te weten waar hij vanďaan komt. Triestig wie zich daar niet kan aan houden.
 • luc caels

  2 maanden geleden
  Tja, op vakantie wordt er al eens wat meer gedronken. Kan iedereen overkomen.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Hopelijk hebben ze hem ook een serieuze boete doen betalen
 1. Onherkenbare IS-bruid die aanslag Manchester “gerechtvaardigd” noemde, smeekt Britten nu om vergiffenis: "Ik ben ook geliefden verloren”

  Onherkenba­re IS-bruid die aanslag Manchester “gerecht­vaar­digd” noemde, smeekt Britten nu om vergiffe­nis: "Ik ben ook geliefden verloren”

  De bekende Britse IS-bruid Shamima Begum (21) heeft voor het eerst een live tv-interview gegeven vanuit het kamp in Syrië waar ze verblijft. Tijdens Good Morning Britain verontschuldigde ze zich omdat ze zich bij IS had aangesloten en smeekte ze de Britten om haar te vergeven en haar te laten terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. De zichtbaar nerveuze Begum was daarbij in niets meer te herkennen: ze droeg westerse kleding en make-up, haar haren waren zichtbaar en haar nagels waren opvallend gelakt.
 1. China boos over nieuw militair pact tussen VS, VK en Australië: “Koude-oorlogmentaliteit”

  China boos over nieuw militair pact tussen VS, VK en Australië: “Kou­de-oorlogmen­ta­li­teit”

  De Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdag aangekondigd dat de VS een nieuw veiligheids- en defensiepact hebben afgesloten met het Verenigd Koninkrijk en Australië. De drie landen gaan geavanceerde technologieën delen om zo een gezamenlijk front te vormen tegen China, al zou dat land niet expliciet worden genoemd in de overeenkomst. China verwijt de drie landen in een reactie een “Koude Oorlog-mentaliteit” te hebben. Ook Frankrijk, dat een grote order misloopt, is op de tenen getrapt.