Tariq Ramadan vandaag in de rechtbank in Parijs.
Volledig scherm
Tariq Ramadan vandaag in de rechtbank in Parijs. © AFP

Bekende en omstreden islamoloog Tariq Ramadan in verdenking gesteld van twee bijkomende verkrachtingen

De Zwitserse islamoloog Tariq Ramadan is in Frankrijk in verdenking gesteld van twee bijkomende verkrachtingen. Dat maakte zijn advocaat bekend na zijn ondervraging in de rechtbank van Parijs. Eerder was de vijftiger al in verdenking gesteld voor twee verkrachtingen, die hij ontkent.

2 reacties

 • Marc Van der Vloedt

  11 maanden geleden
  Inspirerend en kostelijk om leugens te verkondigen/tot zich te nemen, na een eerste lezing. Welk "deel" (ook van de leugen(s)) zou hij nu het best "afstaan" ?
 • luc caels

  11 maanden geleden
  Sluit die maar terug op. Straks neemt hij de benen, en dan vinden ze helm weer niet terug.
 1. Alle beschuldigingen van de baan, poolreiziger Alain Hubert hoeft niet naar de rechter: “Zeven moeilijke jaren, maar nu: streep eronder”
  PREMIUM

  Alle beschuldi­gin­gen van de baan, poolreizi­ger Alain Hubert hoeft niet naar de rechter: “Zeven moeilijke jaren, maar nu: streep eronder”

  De beschuldigingen van belangenvermenging en persoonlijke verrijking zijn van de baan. Alain Hubert, leider van de Belgische zuidpoolbasis, hoeft niet naar de rechter. “Het waren zeven moeilijke jaren, meer nog voor mijn familie, vrienden en medewerkers dan voor mezelf”, zegt hij vanop Antarctica. “Maar ik ben blij dat ik nu weer al mijn energie kan gebruiken voor de verdere uitbouw van dit unieke project.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo