CNN
Volledig scherm
© CNN

Beelden uit ziekenhuizen en mortuaria tonen hoe erg coronacrisis in Rusland echt is

Heeft Rusland het coronavirus echt zo goed onder controle als het laat uitschijnen? Niet als we de dramatische beelden mogen geloven die vanuit Russische hospitalen hun weg vinden naar sociale media. Daarop is te zien hoe zieltogende patiënten in gangen van overvolle ziekenhuizen liggen en dode lichamen opgestapeld worden op de vloeren van mortuaria. Opgelet, de beelden zijn hard.

9 reacties

 • Miel Marie

  10 maanden geleden
  Je kan ook gans Rusland niet vaccineren in enkele maanden.
 • birgit vanderest

  10 maanden geleden
  Onze regering zal hopelijk daar niet het vaccin voor België besteld hebben. We hebben kafka al gehad met mondmaskers van dubieuse kwaliteit.
 • Kristine Delacourt

  10 maanden geleden
  Het meest leugenachtige, corrupte land ter wereld.
 • Patrick Kelchtermans

  10 maanden geleden
  En tegen zulke landen moeten wij het dan afleggen met onze slechte cijfers. Moest iedereen, ook de dictaturen, de door en door corrupte staten, de USA en de ontwikkelingslanden, de juiste coronacijfers rapporteren, dan zou Belgie niet in de top 20 staan. Wat niet wegneemt dat we in de Westerse wereld wel degelijk de slechtsten van de klas zijn natuurlijk. Maar nu is het echt appelen met citroenen vergelijken.
 • johan fransaert

  10 maanden geleden
  wat had je dan verwacht van een autocratisch geleid land dat ze hun falen publiek zouden toegeven en zeggen dat bijna de helft van de Amerikanen een president steunen die groot voorstander is van zo een systeem rare jongens daar in het westen.  
 1. Nasleep dubbele moord South Carolina wordt nóg vreemder: vader vroeg huurmoordenaar om hem van kant te maken, de 10 miljoen van de levensverzekering ging zo toch naar zoon

  Nasleep dubbele moord South Carolina wordt nóg vreemder: vader vroeg huurmoorde­naar om hem van kant te maken, de 10 miljoen van de levensver­ze­ke­ring ging zo toch naar zoon

  Meer dan drie maanden na de geruchtmakende dubbele moord op een moeder en zoon van een prominente advocatenfamilie in South Carolina is het verhaal nóg vreemder geworden. Een tiental dagen geleden kreeg vader Alexander ‘Alex’ Murdaugh (54) een kogel in het hoofd toen een onbekende automobilist hem bij een autopanne onder vuur nam. Nu blijkt dat Murdaugh de huurmoordenaar zelf had aangezocht met de opdracht hem om het leven te brengen. Zijn overlevende zoon zou zo 10 miljoen dollar (8,5 miljoen euro) levensverzekeringsgeld uitgekeerd krijgen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.