Beelden tonen hoe panikerende passagiers uit brandend metrostel in Boston springen, één passagier springt van 10 meter hoge brug

In de ochtend van 21 juli gaat het mis op de metro in Boston, Massachusetts. Op een brug boven de Mystic River vat het metrostel met 200 passagiers plotseling vuur, waarschijnlijk door een loshangend stuk metaal. Op beelden is te zien hoe verschillende passagiers uit de ramen van het brandende metrostel klimmen. Eén passagier springt zelfs van de 10 meter hoge brug in de onderliggende rivier.

  1. Poetin: “Westen vecht tot de laatste Oekraïner, maar Rusland en China kunnen samen meest complexe problemen oplossen”

    Poetin: “Westen vecht tot de laatste Oekraïner, maar Rusland en China kunnen samen meest complexe problemen oplossen”

    “Rusland en China kunnen samen de meest complexe problemen oplossen.” Dat verklaarde de Russische president Poetin na de ontmoeting met zijn Chinese collega Xi Jinping. Er werd ook gepraat over de oorlog. “Het Westen vecht in Oekraïne tot de laatste Oekraïner. Maar zodra Kiev zich er klaar voor voelt, kunnen we het Chinese vredesvoorstel gebruiken als basis voor onderhandelingen.”