RV
Volledig scherm
© RV

Beelden tonen hoe Oekraïense soldaat Russische raket uit de lucht schiet

De Territoriale Verdedigingstroepen van de Oekraïense krijgsmacht hebben beelden gedeeld waarop te zien is hoe een Oekraïense soldaat een Russische raket uit de lucht schiet. De beelden worden massaal gedeeld op sociale media.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. KIJK. Republikein uit Florida trapt in potje onderbroekenlol en reciteert bloedserieus vunzige namen tijdens commissievergadering

  KIJK. Republi­kein uit Florida trapt in potje onderbroe­ken­lol en reciteert bloedseri­eus vunzige namen tijdens commissie­ver­ga­de­ring

  Zondag vandaag en dan mag het al eens wat ludieker, toch? Wat dacht u van dit mopje deze week in Florida, waar een Republikeinse staatsvertegenwoordiger serieus voor paal werd gezet tijdens een commissievergadering. Politicus Will Robinson had tijdens het grappige moment écht niet door dat hij met open ogen in een potje onderbroekenlol was getrapt. Doodserieus reciteerde hij twee verzonnen, en vooral vunzige, namen.
 1. Oekraïense Alla (52) getuigt over traumatische foltering door Russische soldaten: “Ik kerfde in de muren wat ze met me deden”

  Oekraïense Alla (52) getuigt over traumati­sche foltering door Russische soldaten: “Ik kerfde in de muren wat ze met me deden”

  In een aangrijpende getuigenis vertelt Alla, een 52-jarige Oekraïense vrouw, over hoe ze tien dagen gevangen werd genomen door Russische soldaten in de stad Izjoem, in de Oost-Oekraïense provincie Charkiv. De vrouw deed haar verhaal bij de Amerikaanse krant ‘The Washington Post’. Ze vertelt onder meer hoe de Russen haar meermaals verkrachtten en folterden. Uit angst om te sterven, kerfde Alla beschrijvingen van de mishandelingen in de muren. “Als mijn zoon me dan zou zoeken, zou hij die lezen en weten dat ik daar gestorven was”, aldus Alla.