Beelden tonen hoe noodweer tekeergaat in Normandisch kuststadje: één dode en meerdere gewonden

Na de hittegolf in Frankrijk is gisterenavond een kitesurfer overleden tijdens noodweer aan de Normandische kust. Drie anderen raakten gewond. Een helikopter zoekt naar een persoon die wordt vermist op zee, meldt de zender ‘France Info’.

 1. WEERBERICHT. Gedaan met de hitte, kans op buien en onweer nemen toe

  WEERBE­RICHT. Gedaan met de hitte, kans op buien en onweer nemen toe

  Het blijft zondagnamiddag meestal droog en vrij zonnig in het zuidoosten van het land, waar het nog warm blijft met maxima tot 25 graden en zelfs tot 31 of 32 graden in Belgisch-Lotharingen. Maar elders is het wisselend bewolkt met opklaringen, maar zijn er ook bewolkte perioden met kans op buien, mogelijk met onweer. Het is gevoelig frisser met maxima tussen 19 en 24 graden en rond 17 of 18 graden aan de kust, zo meldt het KMI.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.