Beelden tonen hoe kind vast raakt onder loopband, experten waarschuwen voor veiligheid

In de video raakt een kind vast met zijn hand onder een loopband. Hij probeert zich los te trekken, maar dat mislukt en hij wordt onder het toestel getrokken. Het is niet de eerste keer dat het incident zich voordoet, in totaal gaat het al om 39 incidenten in de VS. De fabrikant ‘Peloton’ is alvast “diep geschokt”. 

 1. Crash van Chinese raket nadert, Amerikanen hebben “geen plannen” om brokstukken uit de lucht te schieten
  Play
  29

  Crash van Chinese raket nadert, Amerikanen hebben “geen plannen” om brokstuk­ken uit de lucht te schieten

  Het ‘uur U’ nadert voor de op hol geslagen Chinese raket in de ruimte, die naar verwachting dit weekend in stukken ergens op aarde zal crashen. In de VS hopen ze dat de brokstukken in de oceaan vallen, maar er is ook een kans dat het op land gebeurt. In dat geval zullen de Amerikanen de raket niet uit de lucht schieten. Eén ding is zeker: het puin zal niet op uw hoofd vallen. België zit niet in de gevarenzone. Delen van Spanje, Italië en Griekenland wél.
 2. Serviërs krijgen 25 euro om zich te laten vaccineren
  2

  Serviërs krijgen 25 euro om zich te laten vaccineren

  Serviërs kunnen vanaf nu een centje bijverdienen door zich te laten vaccineren. Zo belooft de Servische president Aleksandar Vučić 3000 Servische dinar (ongeveer 25 euro) aan iedereen ouder dan 16 jaar die voor het einde van de maand een eerste prik laat zetten. Omdat heel wat Serviërs twijfelen om zich te laten vaccineren, hoopt Vučić de bevolking zo te stimuleren. Momenteel heeft nog geen 30 procent van de Serviërs een eerste prik laten zetten.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”