Beelden tonen hoe agenten jongetje (3) uit brandende caravan redden

In de Amerikaanse staat Wisconsin zijn agenten erin geslaagd om een jongetje (3) uit een brand te redden. Die brand was uitgebroken in een caravan en verspreidde zich snel. De jongen, MJ, was niet meer in staat om zelf naar buiten te komen. Op bodycambeelden is te zien hoe de agenten een raam breken en de jongen herhaaldelijk roepen. Het lukt hen uiteindelijk om de jongen met behulp van de brandweer door het raam naar buiten te hijsen.

 1. Drastische maatregelen in Florida na vondst reuzenslak: “Een van de schadelijkste slakken ter wereld”
  Play

  Drastische maatrege­len in Florida na vondst reuzenslak: “Een van de schadelijk­ste slakken ter wereld”

  In delen van Florida zijn quarantainemaatregelen van kracht om te voorkomen dat de Afrikaanse reuzenslak zich verder over de Amerikaanse staat verspreidt. Het dier kan een parasiet met zich meedragen die rattenlongworm wordt genoemd en hersenvliesontsteking kan veroorzaken bij mensen en vee. Het dier bedreigt met zijn eetlust ook landbouwgewassen. Dat schrijft de Amerikaanse krant USA Today.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.