Beelden tonen explosies bij zware brand in winkelcentrum nabij Moskou, hulpdiensten vermoeden dat vuur is aangestoken

Bij de enorme brand in een winkelcentrum ten noorden van de Russische hoofdstad Moskou is volgens Russische media een persoon om het leven gekomen. Mogelijk werd de brand aangestoken. De brandweer zegt het vuur inmiddels onder controle te hebben.

  1. Brittney Griner raakt na vrijlating voor het eerst in tien maanden basketbal aan: “Ze gaat ongelofelijk goed met de situatie om, maar geef haar tijd”
    Meer sport

    Brittney Griner raakt na vrijlating voor het eerst in tien maanden basketbal aan: “Ze gaat ongelofe­lijk goed met de situatie om, maar geef haar tijd”

    Voor het eerst in tien maanden heeft Brittney Griner (32), die vorige week vrijdag werd vrijgelaten uit Rusland na een gevangenenruil, een basketbal aangeraakt. De tweevoudige olympisch kampioene en WNBA-ster deed een korte training in San Antonio, Texas. Dat betekent echter niet dat ze sowieso haar wederoptreden bij Phoenix Mercury zal maken. “Tijdens de feestdagen kan ze zonder druk een beslissing nemen”, zegt haar zaakwaarnemer Lindsay Kagawa Colas.