Denise Coates.
Volledig scherm
Denise Coates. © Rv

Bazin van online goksite verdient 820.000 euro per dag: “En dat terwijl ze profiteert van kwetsbare mensen”

GokkenMaak kennis met Denise Coates: de Britse miljardair staat aan het hoofd van Bet365, een van de grootste online goksites van Europa. Vorig jaar maakte haar bedrijf maar liefst 590 miljoen euro winst. Zowat de helft daarvan -300 miljoen euro- verdween rechtstreeks in haar zakken. Een schaamteloze vertoning, vinden steeds meer mensen. “Ze profiteert van kwetsbare mensen in onze samenleving.”

108 reacties

 • Kevin De Smet

  3 jaar geleden
  Ik ga af en toe eens naar een fysiek casino, dat is nog leuk. Maar online zie ik er alvast geen plezier in.
 • Marc Declercq

  3 jaar geleden
  Is er een verschil tussen dit aanbod en de dagelijkse - via de VRT dan nog wel - promotie voor de Lotto. Wordt schandalig rijk ... richt zich niet in de eerste plaats tot dezelfde doelgroep? Hoe eenzijdig kan nieuws toch zijn.
 • Hilde Peeters

  3 jaar geleden
  Sigaretten alcohol wapens daar komen ook problemen van ze vondt een gat in de markt en is er rijk van geworden. Volgens mij ben je zelf verantwoordelijk als je gokt. Je beseft voor je er aan begint dat dit verslavend kan worden. Er zijn hier genoeg berichten over. Dus men weet waar ze aan beginnen.
 • lucien lemahieu

  3 jaar geleden
  als ze daar belastingen op betaald, is alles toch in orde
 • Lutgard Crombez

  3 jaar geleden
  Eigenlijk zou zij verplicht moeten worden om op te draaien voor de onkosten van die maatregelen om verslaving tegen te gaan!
 1. Rekenrecord: derdemachtswortel getal van 36 cijfers uitgerekend
  4

  Rekenre­cord: derde­machts­wor­tel getal van 36 cijfers uitgere­kend

  Gewapend met slechts pen, papier en zijn eigen brein is de 82-jarige Nederlander Willem Bouman uit Alphen aan den Rijn erin geslaagd een bijzonder moeilijke rekensom op te lossen. Hij berekende de derdemachtswortel van een getal van 36 cijfers. Hij had daar 8 minuten en 46 seconden voor nodig. Bouman deed dat zaterdag op de open dag van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), en volgens de universiteit is Bouman de eerste die dit ooit heeft gepresteerd.
 2. Zweden snapt niet dat Erdogan NAVO-toetreding weigert: "Na Turkije waren wij het eerste land dat de PKK terroristisch noemde”

  Zweden snapt niet dat Erdogan NA­VO-toetreding weigert: "Na Turkije waren wij het eerste land dat de PKK terroris­tisch noemde”

  De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Ann Linde spreekt Turkse beschuldigingen tegen en beklemtoont dat Zweden als eerste land na Turkije de PKK als terroristisch bestempelde. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan verwijt vooral Zweden dat het veel sympathie heeft getoond en steun gegeven aan leden van de terroristische Koerdische Arbeidspartij (PKK).
 3. Deze week in 1932: Amelia Earhart begint als eerste vrouw ooit aan solovlucht over Atlantische oceaan, vijf jaar later verdwijnt ze mysterieus tijdens recordvlucht rond de wereld

  Deze week in 1932: Amelia Earhart begint als eerste vrouw ooit aan solovlucht over Atlanti­sche oceaan, vijf jaar later verdwijnt ze mysterieus tijdens record­vlucht rond de wereld

  Amelia Earhart was in 1932 de eerste vrouwelijke piloot die in haar eentje de Atlantische Oceaan overvloog, vijf jaar na Charles Lindbergh. Ze begon haar trip op 20 mei 1932, deze week exact 90 jaar geleden. In 1937 waagde ze zich, samen met navigator Fred Noonan, aan een recordvlucht van 47.000 km rond de wereld. Het liep mis en beiden verdwenen in nooit opgehelderde omstandigheden.