Denise Coates.
Volledig scherm
Denise Coates. © Rv

Bazin van online goksite verdient 820.000 euro per dag: “En dat terwijl ze profiteert van kwetsbare mensen”

GokkenMaak kennis met Denise Coates: de Britse miljardair staat aan het hoofd van Bet365, een van de grootste online goksites van Europa. Vorig jaar maakte haar bedrijf maar liefst 590 miljoen euro winst. Zowat de helft daarvan -300 miljoen euro- verdween rechtstreeks in haar zakken. Een schaamteloze vertoning, vinden steeds meer mensen. “Ze profiteert van kwetsbare mensen in onze samenleving.”

108 reacties

 • Kevin De Smet

  4 jaar geleden
  Ik ga af en toe eens naar een fysiek casino, dat is nog leuk. Maar online zie ik er alvast geen plezier in.
 • Marc Declercq

  4 jaar geleden
  Is er een verschil tussen dit aanbod en de dagelijkse - via de VRT dan nog wel - promotie voor de Lotto. Wordt schandalig rijk ... richt zich niet in de eerste plaats tot dezelfde doelgroep? Hoe eenzijdig kan nieuws toch zijn.
 • Hilde Peeters

  4 jaar geleden
  Sigaretten alcohol wapens daar komen ook problemen van ze vondt een gat in de markt en is er rijk van geworden. Volgens mij ben je zelf verantwoordelijk als je gokt. Je beseft voor je er aan begint dat dit verslavend kan worden. Er zijn hier genoeg berichten over. Dus men weet waar ze aan beginnen.
 • lucien lemahieu

  4 jaar geleden
  als ze daar belastingen op betaald, is alles toch in orde
 • Lutgard Crombez

  4 jaar geleden
  Eigenlijk zou zij verplicht moeten worden om op te draaien voor de onkosten van die maatregelen om verslaving tegen te gaan!
 1. Na de zoveelste overval op kunstbeurs in Maastricht: hoe goed worden juwelen en kunstwerken met miljoenenwaarde beveiligd?
  Play

  Na de zoveelste overval op kunstbeurs in Maastricht: hoe goed worden juwelen en kunstwer­ken met miljoenen­waar­de beveiligd?

  Gisteren werd de internationale kunstbeurs Tefaf in Maastricht overvallen. Het is voorlopig onbekend of de daders werkelijk buit hebben gemaakt, maar naar verluidt is er een ketting ter waarde van 27 miljoen euro verdwenen. Het is overigens niet de eerste keer dat de gerenommeerde kunstbeurs (met succes) wordt overvallen. Hoe is het eigenlijk gesteld met de beveiliging, op een beurs waar juwelen met een miljoenwaarde worden uitgestald?
 2. Veel achtergebleven koffers Schiphol, luchthaven zoekt oplossing

  Veel achterge­ble­ven koffers Schiphol, luchthaven zoekt oplossing

  Schiphol ziet de afgelopen dagen opvallend veel koffers die in de ruimte bij de bagagebanden blijven liggen. De luchthaven zegt bezig te zijn om deze koffers op een andere plek op te slaan, zodat reizigers hier geen last van hebben. De koffers blijven achter door personeelstekorten bij de bagageafhandeling en luchtvaartmaatschappijen, zegt een Schiphol-woordvoerder na berichtgeving van de ‘NOS’ en ‘De Telegraaf’.