Bandleden Eagles of Death Metal stellen zich burgerlijke partij op proces over aanslagen Parijs.
Volledig scherm
Bandleden Eagles of Death Metal stellen zich burgerlijke partij op proces over aanslagen Parijs. © ANP

Bandleden Eagles of Death Metal stellen zich burgerlijke partij op proces over aanslagen Parijs

Twee bandleden en de geluidstechnicus van de Amerikaanse rockgroep Eagles of Death Metal hebben zich deze middag burgerlijke partij gesteld op het proces over de aanslagen van Parijs van 13 november 2015. Dat melden Franse media. De groep was die vrijdag aan het optreden in de Parijse concertzaal Bataclan toen daar drie terroristen het vuur openden.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Zuhal Demir (N-VA) niet onder de indruk van exit Van Langenhove: “Van Grieken moet alle extremisten aan de deur zetten”
  108

  Zuhal Demir (N-VA) niet onder de indruk van exit Van Langenhove: “Van Grieken moet alle extremis­ten aan de deur zetten”

  Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) is niet onder de indruk van het ontslag van Dries Van Langenhove als Kamerlid. “Moet ik nu applaudisseren omdat een complotdenker uit het parlement stapt en zijn propagandamachine buiten het parlement voortzet?”, zei Demir bij ‘VTM NIEUWS’. Volgens haar blijft een samenwerking met Vlaams Belang uitgesloten. “Tom Van Grieken moet alle extremisten aan de deur zetten.”