Rudy Giuliani, de persoonlijke advocaat van Donald Trump, spreekt een massa Trump-aanhangers toe in Washington DC voor zij wat later het Capitool besluiten te bestormen.
Volledig scherm
Rudy Giuliani, de persoonlijke advocaat van Donald Trump, spreekt een massa Trump-aanhangers toe in Washington DC voor zij wat later het Capitool besluiten te bestormen. © EPA

Balievereniging van New York onderzoekt lidmaatschap van Trump-advocaat Rudy Giuliani

De New Yorkse balievereniging NYSBA (New York State Bar Association) onderzoekt of het Rudy Giuliani, de persoonlijke advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, moet schrappen als lid. Dat heeft de vereniging maandag gemeld. De NYSBA ontving naar eigen zeggen de voorbije maanden honderden klachten over Giuliani's pogingen om namens Trump de waarheid over de Amerikaanse presidentsverkiezingen aan te vechten.

6 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Net als z’n baas op non actief plaatsen
 • Steve Warson

  1 jaar geleden
  Laat hem absoluut Trump verdedigen, zijn we tenminste zeker dat Donald achter de tralies vliegt.
 • Gino De Neef

  1 jaar geleden
  Guiliani heeft enkel zijn werk gedaan. Zijn client verdedigd. Hij zou felicitaties moeten krijgen ipv deze politiek gekleurde heksenjacht!
 • Kristine Delacourt

  1 jaar geleden
  Een correcte beslissing. Het is duidelijk dat die uitspraken en rechtszaken meer dan lichtzinnig waren.
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 jaar geleden
  hij is evenzeer als Trump verantwoordelijk voor wat er gebeurd is op die woensdag.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.