Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP / Zuma Press

Baby overleden in snikhete auto: “Vader vergat zoontje naar de crèche te brengen”

In het zuidwesten van Frankrijk is gisteren een jongetje van 14 maanden overleden in de auto van zijn vader. De auto stond geparkeerd bij de fabriek waar de man werkt en was snikheet geworden. Volgens lokale media was de vader vergeten zijn zoontje naar de crèche te brengen.

15 reacties

 • Lut Philips

  4 maanden geleden
  Vergeten! Dat begrijp ik niet hoe zoiets mogelijk is.
 • Ronald Rens

  4 maanden geleden
  Er bestaat een optie, volumetrisch alarm, dat afgaat als er iets in je auto beweegt. Ik heb daar voor bijbetaald, maar het zou eigenlijk standaard in elke auto moeten zitten. Het kan niet àlles voorkomen ( als je auto niet direct opgemerkt kan worden door voorbijgangers, bijvoorbeeld ), maar het kan helpen. Zeker als je het bijvoorbeeld zou kunnen verbinden met je mobieltje. Hallo, constructeurs ? Audi ? Vorsprung durch Technik ?
 • Jan Verplancken

  4 maanden geleden
  Niemand doet dit expres. Die man is zijn kind echt vergeten en zal dit voor de rest van zijn leven mee nemen. Vreselijk voor het kind, maar evenzeer voor hem. Mijn oprecht medeleven!
 • Dimitri Zotte

  4 maanden geleden
  Vergeten sorry dat is een gemakkelijk gezegt je vergeet niet als je kids heb
 • Patrick De Poen

  4 maanden geleden
  Dit is het ergste wat je kan meemaken. Je wil je kind niet overleven.
 1. Buurtbewoners zien hoe lichamen van familie en vrienden van straat worden gehaald na Russische aanvallen in Cherson
  Play

  Buurtbewo­ners zien hoe lichamen van familie en vrienden van straat worden gehaald na Russische aanvallen in Cherson

  In Cherson hebben de hulpdiensten na nieuwe Russische luchtaanvallen hun handen vol met het bergen van alle slachtoffers. Nu de Russische troepen opereren vanaf de overkant van de rivier Dnjepr, vreesden Oekraïense militairen voor nieuwe aanvallen. De Russen richten hun aanvallen daarnaast vooral op woonhuizen en bedrijven, waardoor tientallen burgers het slachtoffer zijn geworden. De Oekraïense Lilia Kristenko kijkt toe hoe het lichaam van haar moeder aan de voorkant van haar huis wordt meegenomen: “Ik haat ze, de Russen. Ze hebben de meest waardevolle mensen uit mijn leven weggerukt.”