Joris Toonders verwent zijn personeel met kerst.
Volledig scherm
Joris Toonders verwent zijn personeel met kerst. © RV/ANP/EPA

Baas laat personeel hele maand december gratis boodschappen doen: “Het maximumbedrag? Dat is er niet”

De werknemers van drie internetbedrijven in het Nederlandse Breda hebben een uitzonderlijk kerstcadeau gekregen van baas Joris Toonders. Iedereen mag de hele maand december gratis boodschappen doen. Zonder limiet.

49 reacties

 • Fleur Coremans

  2 maanden geleden
  Held!!
 • ghislaine de wit

  2 maanden geleden
  en waarom niet zoals vroeger,een envelop met cash geld,maar nee,nu moet de fiscus alles weten hé,en de mensen maar belastingen betalen. ik vind het wel een tof gebaar van die baas,die vind je niet veel.
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Ongelooflijk dat er nog mensen zijn die zoiets mooie initiatieven vinden. Uitbuiting en minachting van het proletariaat. Een fatsoenlijke werkgever geeft een eindejaarspremie, en betaalt overal belasting op. Dat je als werknemer afhangt van de willekeur in grillen van de baas is iets waar men meer dan honderd jaar voor gevochten heeft. Af en toe zie je dit soort excessen terug opduiken. Ik heb geen linkse insteek, maar wil respect voor mijn werk en geen cadeautjes naar goeddunken van de baas.
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Mooie baas top!!
 • Peter Buyck

  2 maanden geleden
  En in januari zal hij ook een lijst hebben van gretige en minder gretig personeel.
 1. Schokkende beelden tonen hoe Tyre Nichols (29) minutenlang wordt geschopt en geslagen tijdens arrestatie: “De agenten zijn door het lint gegaan”
  Update

  Schokkende beelden tonen hoe Tyre Nichols (29) minuten­lang wordt geschopt en geslagen tijdens arrestatie: “De agenten zijn door het lint gegaan”

  De politie van de Amerikaanse stad Memphis heeft vannacht enkele video's vrijgegeven waarop te zien is hoe Tyre Nichols drie weken geleden werd gearresteerd. Op de beelden is te zien hoe de 29-jarige zwarte Amerikaan minutenlang door meerdere agenten wordt geschopt en geslagen. “De agenten waren relatief jong met weinig ervaring”, aldus Amerika-expert Greet De Keyser. Hij overleed drie dagen na zijn arrestatie. In verschillende Amerikaanse steden wordt nu gedemonstreerd.