Auto slipt op glad wegdek en belandt in meer: drie minderjarige studenten en bestuurster komen om in Frankrijk

Vier studenten zijn omgekomen in Frankrijk nadat hun auto slipte en in een meer belandde. Onder de slachtoffers zitten drie minderjarigen tussen 15 en 17 jaar. Een vijfde inzittende kon zich wel nog redden.

  1. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Zelensky: “Russische troepen op sommige plaatsen zwaar in de meerderheid” - “8.000 Oekraïense gevangenen in de Donbas”
    Play

    LIVE. Zelensky: “Russische troepen op sommige plaatsen zwaar in de meerder­heid” - “8.000 Oekraïense gevangenen in de Donbas”

    De Oekraïense president Volodymyr Zelensky wil geen Oekraïens gebied opgeven in ruil voor vrede. Dat heeft hij gezegd op een evenement in het kader van het Wereld Economisch Forum (WEF) in het Zwitserse Davos. Zelensky zei ook dat hij openstaat voor nieuwe vredesgesprekken, maar enkel als Rusland zich terugtrekt uit de gebieden waar het was voor de oorlog in februari begon. Bovendien wil hij enkel onderhandelen met Poetin zelf. Hij gaf woensdag ook aan dat de Russische troepen in sommige delen van het oosten zwaar in de meerderheid zijn. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.