De ravage is groot in Trier na de dolle rit van een 51-jarige chauffeur.
Volledig scherm
De ravage is groot in Trier na de dolle rit van een 51-jarige chauffeur. © EPA

Auto rijdt in op voetgangers in Duitse stad Trier: vijf doden waaronder een baby

In de Duitse stad Trier zijn vijf doden - waaronder een baby en haar vader - en 14 gewonden gevallen nadat een 51-jarige Duitser opzettelijk met een terreinwagen op mensen in een voetgangersgebied is ingereden. De bestuurder van de wagen is aangehouden. Volgens de politie is er geen sprake van een politiek motief voor het bloedbad. Justitie sluit niet uit dat psychiatrische problemen een rol speelden. De automobilist was onder invloed van alcohol.

6 reacties

 • Elsje vervoort

  2 jaar geleden
  Op school krijgen we allerlei vakken zoals geschiedenis en aardrijkskunde, maar lessen menselijk inzicht, omgaan met instincten, emoties, tegenslagen en sociale omgang zouden beter ook opgenomen worden in het lespakket. Dit in de hoop dat mensen kunnen terugvallen op wat gezond relativeringsvermogen zodat dramas, die vaak een uiting zijn van frustraties, vermeden kunnen worden.
 • Sofie De coster

  2 jaar geleden
  Verschrikkelijk. Voor mij is dit ook een terrorist wat zijn afkomst ook is. Veel sterkte aan de slachtoffers
 • Frans Peeters

  2 jaar geleden
  Zelf geen foto of naam, heel geheimzinnig onze media 
 • Depre Benny

  2 jaar geleden
  terreur is dit zo wie zo ongeacht wie het ook mogen zijn. Veel sterkte aan de slachtoffers en nabestaanden
 • Sander Staes

  2 jaar geleden
  Wat speelt er zich in je hoofd af als je dit doet? Veel sterkte aan iedereen❣️
 1. Twee Australiërs eisen ontslag winkelbedienden Balenciaga na BDSM-campagne: “Wil je werken voor bedrijf dat kindermisbruik steunt?”
  Play

  Twee Austra­liërs eisen ontslag winkelbe­dien­den Balenciaga na BDSM-campagne: “Wil je werken voor bedrijf dat kindermis­bruik steunt?”

  Het populair modemerk Balenciaga kwam onlangs onder vuur te liggen omwille van een reclamecampagne. Ze lieten kinderen poseren met knuffels die een BDSM-outfit aan hebben. Twee Australische handelaren besluiten in een winkel de confrontatie aan te gaan met enkele bedienden en delen de beelden op sociale media. Daar vinden de mensen dat de twee zich ongepast gedragen, en dat de winkelbedienden gewoon hun werk doen.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.