ANP
Volledig scherm
© ANP

Auto rijdt in op terras in Nederlandse Deventer: bestuurder opgepakt

De politie heeft de bestuurder van de auto die vanochtend in de Nederlandse stad Deventer in de oostelijke provincie Overijssel op een terras inreed, aangehouden. Het gaat om een 37-jarige man uit Deventer. Bij het incident in de binnenstad raakten vijf mensen gewond.

2 reacties

 • Nikolaas Bouman

  1 jaar geleden
  Afrekening hangt in de lucht!
 • patrick claeys

  1 jaar geleden
  Al een geluk dat er tegenwoordig meer en meer ruzies aan dergelijke acties vooraf gaan... Toch voor wie die sussende onzin gelooft...
 1. Artsen bezorgd over gezondheidstoestand Navalny: opposant kan “elk ogenblik hartstilstand krijgen”, Biden: Navalny’s lot “zeer onrechtvaardig”
  UPDATE
  29

  Artsen bezorgd over gezond­heids­toe­stand Navalny: opposant kan “elk ogenblik hartstil­stand krijgen”, Biden: Navalny’s lot “zeer onrecht­vaar­dig”

  Artsen die dicht bij de Russische opposant Aleksej Navalny staan, zeggen dat hij “elk ogenblik” een hartstilstand kan krijgen en ze hebben geëist hem meteen te mogen zien. Eerder vandaag richtten zo'n 70 internationale prominenten zich met een open brief tot president Vladimir Poetin. Ook de Amerikaanse president Biden noemt het lot van de opposant “zeer onrechtvaardig”.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw