Caitlyn Loane (19) had bijna honderdduizend volgers op TikTok, maar achter haar filmpjes ging veel eenzaamheid schuil.
Volledig scherm
Caitlyn Loane (19) had bijna honderdduizend volgers op TikTok, maar achter haar filmpjes ging veel eenzaamheid schuil. © TikTok/@catieloane

Australische TikTok-ster en jonge boerin (19) stapt uit het leven: “Praat hierover met jongeren”

Het overlijden van een jonge boerin en rijzende TikTok-ster is hard aangekomen in Australië. Caitlyn Loane (19) uit Tasmanië stapte vorige week uit het leven. “Woorden kunnen ons verlies niet beschrijven”, zegt haar vader aan plaatselijke media.

 1. Mysterieus bericht op Gabby's gsm deed alarmbellen afgaan bij ouders: klopjacht op haar verloofde gaat verder
  Play

  Mysterieus bericht op Gabby's gsm deed alarmbel­len afgaan bij ouders: klopjacht op haar verloofde gaat verder

  De alarmbellen gingen af bij de familie van Gabby Petito (22) uit Long Island na een mysterieus bericht verstuurd vanop haar gsm naar haar moeder, Nichole Schmidt, op 27 augustus. De sms verwees naar Stan, de grootvader van Gabby. Maar volgens Schmidt noemde Gabby hem nooit Stan. De politie is haar externe harde schijf nu helemaal aan het uitpluizen. Intussen blijkt uit het YouTube-filmpje van het koppel dat Brian Laundrie (23) voor de verdwijning van zijn verloofde tijdens hun roadtrip een thriller aan het lezen was over drie vermiste vrouwen.
 2. Rwanda en België onder diplomatieke hoogspanning na veroordeling held van ‘Hotel Rwanda’: “Belgisch standpunt kan niet als verrassing komen”
  9

  Rwanda en België onder diplomatie­ke hoogspan­ning na veroorde­ling held van ‘Hotel Rwanda’: “Belgisch standpunt kan niet als verrassing komen”

  Een geplande ontmoeting tussen minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès (MR) en haar Rwandese collega gaat niet door. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Rwanda is niet opgezet met het Belgische standpunt over de veroordeling van Paul Rusesabagina, meldt het op Twitter. Maar het Belgische standpunt kan geen verrassing zijn voor Rwanda, reageert Wilmès.