Anthony Albanese en Jacinda Ardern.
Volledig scherm
Anthony Albanese en Jacinda Ardern. © Reuters/Getty Images

Australische premier neemt tien burgers mee naar begrafenis Queen Elizabeth, Nieuw-Zeelandse premier reist samen met Maorikoning

De Australische premier Anthony Albanese heeft aangekondigd dat tien burgers met hem mee mogen reizen naar de staatsbegrafenis van koningin Elizabeth II in Londen. Het zijn verdienstelijke mannen en vrouwen uit alle delen van het land. Albanese tweette dat hij daarmee een wens van de Britse koninklijke familie vervulde. De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern zal met een zeskoppige delegatie van hoogwaardigheidsbekleders naar Londen reizen. Behalve gouverneur-generaal Cindy Kiro zal ook de koning van de Maori, Tuheitia Paki, maandag afreizen.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.