Aya Maasarwe
Volledig scherm
Aya Maasarwe © Instagram

Australië in rep en roer na gruwelijke moord en verkrachting 21-jarige studente

Een jongeman uit Australië is vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 36 jaar voor de brute verkrachting en moord op een Israëlische studente. De 21-jarige Codey Herrmann bracht de even oude Aya Maasarwe om het leven terwijl ze op weg naar huis was na een avondje stappen met haar vriendinnen.

5 reacties

 • Filiep Lapeire

  2 jaar geleden
  36 jaar effectief is nog te weinig het slachtoffer kreeg een zwaardere veroordeling.
 • Philippe Schotte

  2 jaar geleden
  36 jaar is geen dag te weinig . Verkrachters moeten gewoon zeer zwaar gestraft worden want de slachtoffers als ze deze smerige walgelijk daad overleven zijn getekend voor het leven en Aya ocharme zij was gewoon kansloos tegen dit monster !!
 • Saar Caron

  2 jaar geleden
  Goed zo. En inderdaad het is niet omdat men begrijpt dat je een zware psychische stoornis hebt dit wil zeggen dat het veilig is om je tussen de mensen laten functioneren....
 • Ron van der Sneppen

  2 jaar geleden
  Typisch, van zodra de advocaat van de beklaagde aan het woord komt is zijn cliënt ineens ziek, heeft psychische stoornissen, een moeilijke jeugd gehad en wat weet ik allemaal niet voor onzin hij uitkraamt. De zwaarste straffen voor zulke lui, ongeacht hun toestand. Het slachtoffer heeft de ultieme straf gehad, namelijk de dood.
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Begrijp die ziekelijke mannen niet die denken even hun goesting te doen met een vrouw!
 1. Grace (15) werd verkracht door wiskundeleraar (59) maar moest van de wet negen jaar lang zwijgen: “Intussen kon hij het slachtoffer spelen”

  Grace (15) werd verkracht door wiskundele­raar (59) maar moest van de wet negen jaar lang zwijgen: “Intussen kon hij het slachtof­fer spelen”

  Grace Tame was 15 jaar toen ze herhaaldelijk misbruikt werd door haar veel oudere wiskundeleraar. Door een hiaat in de wetgeving op het Australische eiland Tasmanië mocht het slachtoffer echter nooit haar verhaal doen. Nu -negen jaar na de feiten- heeft ze eindelijk dat recht afgedwongen. Geen moment te vroeg, want Nicolaas Bester gebruikte al die tijd om zijn daden te minimaliseren en zelf in de slachtofferrol te kruipen.