AFP
Volledig scherm
© AFP

"Auschwitz was een pretpark voor idioten": deze dame staat terecht voor 'walgelijke' liedjes

BuitenlandDe naam Alison Chabloz zegt u waarschijnlijk weinig, maar in sommige bedenkelijke kringen wordt ze gezien als een heldin. De dame is een 'Holocaustrevisioniste' en komt daar ook publiekelijk voor uit. Zo publiekelijk dat ze gisteren voor de rechter belandde.

12 reacties

 • Mattia Caramazza

  5 jaar geleden
  Ik zoek altijd naar het goede in een persoon. Maar ik moet spijtig genoeg zeggen dat ik de laatste tijd meer verrast wordt door het slechte in de mens dan door het goede! Ik heb medelijden met mensen die hun leven laten lijden door haat i.p.v. liefde
 • Vic Smeets

  5 jaar geleden
  De mensen hier die dit verdedigen zijn walgelijk uitschot.....
 • Katrien De vos

  5 jaar geleden
  Vrijemeningsuiting waarom telt dat voor bepaalde bevolkingsgroepen wel en voor anderen niet wat een rot systeem is mij dat toch sommigen mag je tot op de bot beledigen en sommigen niet je ziet wat de gevolgen daarvan zijn massale aanslagen over heel de wereld
 • huib matthijssen

  5 jaar geleden
  Laat die vrouw los alleen op straat. Bij voorkeur s'Nachts.
 • Cindy Dekkers

  5 jaar geleden
  Het dagboek van Anne frank is ook voor een groot deel herschreven door Otto, lang na de oorlog. Hij heeft dit jaren ontkend, totdat het tegendeel bewezen kon worden door het gebruikte inkt. Ook is het een pertinente leugen dat de familie Frank opgesloten zaten achter de boekenkast, zij konden vrij in en uit lopen via een normale deur. De gewraakte boekenkast diende enkel om de doorgang naar het achterhuis te onttrekken aan het zicht.
 1. Chaos en protesten in Israël na ontslag defensieminister: Netanyahu roept volk op zich “verantwoordelijk te gedragen”

  Chaos en protesten in Israël na ontslag defensiemi­nis­ter: Netanyahu roept volk op zich “verant­woor­de­lijk te gedragen”

  In heel Israël zijn zondagavond massale protesten uitgebroken nadat de premier Benjamin Netanyahu zijn minister van Defensie de laan had uitgestuurd. Yoav Gallant had zaterdagavond in een televisietoespraak opgeroepen tot een pauze van een maand in de omstreden justitiehervorming van de regering, waarop Netanyahu hem prompt ontsloeg. De premier zou de controversiële justitiële hervormingen nu stopzetten, nadat de president Isaac Herzog de regering daartoe opriep vanmorgen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.