Archiefbeeld Aleksej Navalny
Volledig scherm
Archiefbeeld Aleksej Navalny © AP

Artsen van Navalny vragen hem om hongerstaking “onmiddellijk” te beëindigen

De artsen van de Russische opposant Aleksej Navalny, onder wie zijn persoonlijke dokter, hebben hem donderdag gevraagd om "onmiddellijk" te stoppen met zijn hongerstaking. Ze vrezen dat hij zal sterven of dat hij "aanzienlijke schade" zal oplopen.

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 3. Navalny vanuit ziekenboeg gevangenis: “Ik lijk zo op een skelet, dat ik kinderen die niet willen eten écht bang maak”
  PREMIUM

  Navalny vanuit ziekenboeg gevangenis: “Ik lijk zo op een skelet, dat ik kinderen die niet willen eten écht bang maak”

  Aleksej Navalny is overgebracht van de ziekenboeg van strafkolonie IK-2 in Pokrov naar het hospitaal van de gevangenis in Vladimir. Maar ook daar werden zijn advocaten en artsen niet toegelaten. Mensen die rondom de gevangenis wonen, reageren verdeeld op de toestand van Navalny en de manier waarop hij behandeld wordt: “Hij is een verrader.” “Nee, hij is onze enige hoop.”