Ziekenhuizen staan onder druk door het toenemend aantal Covid-patiënten.
Volledig scherm
Ziekenhuizen staan onder druk door het toenemend aantal Covid-patiënten. © Photo News

Artsen roepen Boris Johnson op coronamaatregelen opnieuw aan te scherpen

Vooraanstaande medische deskundigen hebben de Britse premier Boris Johnson opgeroepen zijn coronabeleid terug te draaien. "Het is tijd voor een dringende heroverweging in plaats van op dezelfde weg te blijven," zegt de voorzitter van de British Medical Association, Chaand Nagpaul, meldt de Guardian. 

11 reacties

 • jimmy Van der Elst

  1 jaar geleden
  Beste Luc caels, er zullen altijd virussen zijn en corona is niet meer dan een seizoensgriep zoals ieder jaar. En mondmaskers zijn enkel goed voor bactéries te stoppen en niet voor virussen, een virus is aerosol en kan je niet stoppen, zelfs niet met vaccins. Je lichaam moet daar zelf voor zorgen. Wat vaccins teweegbrengen zijn varianten van virussen.
 • michel vandewiele

  1 jaar geleden
  Wat is toch het probleem met die mondmaskers, de Japanners dragen ze al sinds hun bestaan en moesten er om lachen.
 • Tejo Joeben

  1 jaar geleden
  Het is duidelijk, die vaccinaties helpen niet. Geert van den Bossche, een specialist in vaccins, heeft hiervoor gewaarschuwd. Door de massa vaccinatie ontstaan er meer en gevaarlijkere varianten. Iedereen die zich heeft laten vaccineren is lomp.
 • Nicolas Geens

  1 jaar geleden
  Waren de Britten niet allemaal flink gevaccineerd? Allemaal nu flink bij de neus genomen, ja. En de Belgen gaan hen dapper achterna.
 • Luc Cools

  1 jaar geleden
  Eigenwijs zoals steeds.
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.