Ziekenhuizen staan onder druk door het toenemend aantal Covid-patiënten.
Volledig scherm
Ziekenhuizen staan onder druk door het toenemend aantal Covid-patiënten. © Photo News

Artsen roepen Boris Johnson op coronamaatregelen opnieuw aan te scherpen

Vooraanstaande medische deskundigen hebben de Britse premier Boris Johnson opgeroepen zijn coronabeleid terug te draaien. "Het is tijd voor een dringende heroverweging in plaats van op dezelfde weg te blijven," zegt de voorzitter van de British Medical Association, Chaand Nagpaul, meldt de Guardian. 

11 reacties

 • Jimmy Van Der Elst

  2 maanden geleden
  Beste Luc caels, er zullen altijd virussen zijn en corona is niet meer dan een seizoensgriep zoals ieder jaar. En mondmaskers zijn enkel goed voor bactéries te stoppen en niet voor virussen, een virus is aerosol en kan je niet stoppen, zelfs niet met vaccins. Je lichaam moet daar zelf voor zorgen. Wat vaccins teweegbrengen zijn varianten van virussen.
 • Michel Vandewiele

  2 maanden geleden
  Wat is toch het probleem met die mondmaskers, de Japanners dragen ze al sinds hun bestaan en moesten er om lachen.
 • Tejo Joeben

  2 maanden geleden
  Het is duidelijk, die vaccinaties helpen niet. Geert van den Bossche, een specialist in vaccins, heeft hiervoor gewaarschuwd. Door de massa vaccinatie ontstaan er meer en gevaarlijkere varianten. Iedereen die zich heeft laten vaccineren is lomp.
 • Nicolas Geens

  2 maanden geleden
  Waren de Britten niet allemaal flink gevaccineerd? Allemaal nu flink bij de neus genomen, ja. En de Belgen gaan hen dapper achterna.
 • Luc Cools

  2 maanden geleden
  Eigenwijs zoals steeds.