REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Artsen bezorgd over gezondheidstoestand Navalny: opposant kan “elk ogenblik hartstilstand krijgen”, Biden: Navalny’s lot “zeer onrechtvaardig”

UPDATEArtsen die dicht bij de Russische opposant Aleksej Navalny staan, zeggen dat hij “elk ogenblik” een hartstilstand kan krijgen en ze hebben geëist hem meteen te mogen zien. Eerder vandaag richtten zo'n 70 internationale prominenten zich met een open brief tot president Vladimir Poetin. Ook de Amerikaanse president Biden noemt het lot van de opposant “zeer onrechtvaardig”.

29 reacties

 • Robert Swillen

  1 maand geleden
  Als men weet dat men U heeft vergiftigd, U verzorgd bent in Duitsland, gaat men toch niet terug naar een land waar je niet meer welkom bent. Je kan dan toch vanuit een buurland oppositie voeren.
 • karel dillen

  1 maand geleden
  De Russen hebben Navalny, het Westen heeft Assange. So what?
 • Patrick Dewael

  1 maand geleden
  Iedereen kan op elk ogenblik een hartstilstand krijgen, maar wanneer je zelf vrijwillig in hongerstaking gaat ben je niet goed bezig. Verder moet men gewoon beseffen dat die man een gevangenisstraf uitzit voor misdaden en dat niemand zich moet bemoeien met binnenlandse aangelegenheden. Geen enkel land zou dit dulden.
 • Erik D'haene

  1 maand geleden
  Er mag geen exterearts binnen, maar toch heeft iedereen een diagnose klaar. De man moet gewoon zijn straf uitzitten, en bemoeinis van buitenaf moet ophouden.
 • gust van langenhove

  1 maand geleden
  Vlaanderen moest hem opgevangen hebben , hier zit hij veilig ,en wie weet mag hij de volgende verkiezing op de kop van een partij staan .
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar