REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Artsen bezorgd over gezondheidstoestand Navalny: opposant kan “elk ogenblik hartstilstand krijgen”, Biden: Navalny’s lot “zeer onrechtvaardig”

UPDATEArtsen die dicht bij de Russische opposant Aleksej Navalny staan, zeggen dat hij “elk ogenblik” een hartstilstand kan krijgen en ze hebben geëist hem meteen te mogen zien. Eerder vandaag richtten zo'n 70 internationale prominenten zich met een open brief tot president Vladimir Poetin. Ook de Amerikaanse president Biden noemt het lot van de opposant “zeer onrechtvaardig”.

29 reacties

 • Robert Swillen

  3 weken geleden
  Als men weet dat men U heeft vergiftigd, U verzorgd bent in Duitsland, gaat men toch niet terug naar een land waar je niet meer welkom bent. Je kan dan toch vanuit een buurland oppositie voeren.
 • karel dillen

  3 weken geleden
  De Russen hebben Navalny, het Westen heeft Assange. So what?
 • Patrick Dewael

  3 weken geleden
  Iedereen kan op elk ogenblik een hartstilstand krijgen, maar wanneer je zelf vrijwillig in hongerstaking gaat ben je niet goed bezig. Verder moet men gewoon beseffen dat die man een gevangenisstraf uitzit voor misdaden en dat niemand zich moet bemoeien met binnenlandse aangelegenheden. Geen enkel land zou dit dulden.
 • Erik D'haene

  3 weken geleden
  Er mag geen exterearts binnen, maar toch heeft iedereen een diagnose klaar. De man moet gewoon zijn straf uitzitten, en bemoeinis van buitenaf moet ophouden.
 • gust van langenhove

  3 weken geleden
  Vlaanderen moest hem opgevangen hebben , hier zit hij veilig ,en wie weet mag hij de volgende verkiezing op de kop van een partij staan .
 1. Jonge Britse (20) voor ogen van dochtertje vermoord door inbrekers, Griekenland looft megabedrag uit

  Jonge Britse (20) voor ogen van dochtertje vermoord door inbrekers, Grieken­land looft megabedrag uit

  In Griekenland is met afschuw gereageerd op de gewelddadige dood van een jonge, Britse moeder. De 20-jarige Caroline Crouch werd voor de ogen van haar dochtertje gewurgd door zeker drie overvallers die haar gezin in het holst van de nacht uit bed lichtten. De Griekse regering looft een recordbedrag van 300.000 euro uit voor de gouden tip die naar de criminelen leidt. “Zoveel wreedheid komen we zelden tegen in Griekenland”, zei de Griekse minister voor Burgerbescherming.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije