“Arts in Boetsja zocht hulp voor 150 heel jonge ongewenst zwangere slachtoffers van verkrachting door Russische soldaten”

Vele Oekraïense vrouwen en meisjes zijn ongewenst zwanger geraakt na vreselijke verkrachtingen door Russische soldaten. De slachtoffers wensten vaak een abortus, maar dat is niet eenvoudig. Zo is er een gebrek aan abortusmedicatie, en de vele slachtoffers die naar Polen vluchtten, kwamen in een land terecht waar ze amper toegang hadden tot abortus.

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    6

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.