Brian Laundrie en Gabrielle Petito.
Volledig scherm
Brian Laundrie en Gabrielle Petito. © AP / Instagram @gabspetito

Arrestatiebevel tegen verloofde van vermoorde Gabby Petito

De spoorloze verloofde van de vermoord teruggevonden Amerikaanse influencer Gabby Petito is aangeklaagd voor het onrechtmatig gebruiken van haar bankkaart. De politie vaardigde een arrestatiebevel uit tegen de 23-jarige Brian Laundrie, die al een week lang gezocht wordt in verband met de moord op zijn verloofde.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Van goedlachs tot lugubere tekeningen: wie is Brian Laundrie, de meest gezochte man van de VS?
  PREMIUM

  Van goedlachs tot lugubere tekeningen: wie is Brian Laundrie, de meest gezochte man van de VS?

  De VS is nog altijd op zoek naar Brian Laundrie, de 23-jarige verloofde van de vermoorde Gabby Petito (22), met wie hij in het begin van de zomer samen op roadtrip door de VS vertrok. Laundrie is officieel geen verdachte in de zaak, officieus wél. Hij verdween op 14 september en is sindsdien spoorloos. Wie is die man die blijkbaar altijd goedlachs lijkt, maar ook een obsessie blijkt te hebben voor lugubere kunst.