De Zweedse klimaatactiviste op de foto met de 'Terminator'
Volledig scherm
De Zweedse klimaatactiviste op de foto met de 'Terminator' © Facebook Greta Thunberg

Arnold Schwarzenegger slaat handen in elkaar met Greta Thunberg: “Ik was ‘starstruck’ toen ik haar ontmoette”

“Een dromer die een beweging voor de jeugd heeft opgezet om de machthebbers verantwoordelijk te houden voor hun beloften om de klimaatverandering terug te dringen." Acteur en voormalig gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger heeft op een klimaatconferentie in Wenen, georganiseerd door zijn ngo R20 - Regions of Climate Action, de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg geprezen. Thunberg werd er ook uitgenodigd om een speech te geven.

  1. Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbezoek aan Griekenland, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

    Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbe­zoek aan Grieken­land, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

    De Nederlandse premier Mark Rutte heeft "te laat beseft" dat de vakantie van de Nederlandse koning en zijn gezin naar Griekenland "niet langer te rijmen was met de oplopende coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen" in zijn land. Zeker na een persconferentie van dinsdag 13 oktober had hij zich ‘daarvan bewust moeten zijn’, zegt Rutte in een brief aan de Tweede Kamer, het Nederlandse lagerhuis.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement