Cleophus Cooksey.
Volledig scherm
Cleophus Cooksey. © AP

Arizona in shock: "Vorig jaar vrijgelaten man pleegde minstens negen moorden in drie weken"

Een man uit de Amerikaanse staat Arizona wordt verdacht van negen moorden in drie weken tijd. Hij werd in eerste instantie opgepakt nadat hij zijn moeder en stiefvader zou hebben neergeschoten.

6 reacties

 • Patrick Jonkers

  5 jaar geleden
  Deze week op VTM "de kroongetuigen" een kleinzoon vermoord op gruwelijke wijze zijn grootouders en tante (kop ingeslagen en keel overgesneden) krijgt 30 jaar cel , heeft 10 jaar gezeten en loopt nu VANDAAG vrij rond, weliswaar onder voorwaarden. Dit was NIET in de VS maar hier in Vlaanderen....Dit zou toch niet mogen, onbegrijpelijk dat zo'n psychopaat vrij rond loopt...
 • Fred Demey

  5 jaar geleden
  daar kunnen ze hier iets van leren, hier laten ze ze vrij na nog geen derde van de al veel te weinige straf om dan gewoon opnieuw te beginnen. heel het rechtssysteem heeft bloed aan hun handen, dat ze nog goed kunnen slapen zegt genoeg over hun verantwoordelijks gevoel..
 • Filip De Bakker

  5 jaar geleden
  Dommerik: nu zal hij nooit nog vrijkomen! Heel zijn toekomst weg
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Zulke gevaarlijke Criminelen die iemand gedood hebben en veel geweld gebruikt hebben mag je NOOIT meer vrij laten !! En zeker niet als ze iemand gedood hebben . Wanneer gaan ze het nu eens leren zulke gekken te laten zitten in de cel voor de rest van hun leven ? Hem een kans geven heeft 9 levens gekost ? Was het dat waard dan ?
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  tot inkeering komen zo een mannen of vrouwen niet,gevaar voor de burger dus een dolle hond maken ze ook af
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.