De zaak roept herinneringen op aan Josef Fritzl, de Oostenrijker die zeven kinderen kreeg bij zijn dochter, die hij 24 jaar lang gevangenhield in zijn kelder.
Volledig scherm
De zaak roept herinneringen op aan Josef Fritzl, de Oostenrijker die zeven kinderen kreeg bij zijn dochter, die hij 24 jaar lang gevangenhield in zijn kelder. © photo_news

'Argentijnse Fritzl' kreeg vijf kinderen bij dochter die hij gevangen hield

Een Argentijnse man verkrachtte zijn dochter sinds haar kindertijd en kreeg vijf kinderen met haar. De 53-jarige man staat terecht voor de verkrachtingen en het gevangen houden van zijn dochter, die inmiddels 31 jaar is. De zaak doet denken aan de Oostenrijker Josef Fritzl, die zeven kinderen kreeg bij zijn dochter, die hij 24 jaar lang in zijn kelder had opgesloten.

  1. Buren zagen drie naakte vrouwen aan leiband in tuin gruwelhuis Cleveland

    Buren zagen drie naakte vrouwen aan leiband in tuin gruwelhuis Cleveland

    Er duiken almaar meer hallucinante details op over de drie ontvoerde jonge vrouwen die na tien jaar eindelijk bevrijd konden worden uit het horrorhuis van Ariel Castro in Cleveland. De 52-jarige dader werd samen met zijn twee broers gearresteerd en de zaak lijkt wel de Amerikaanse versie van de zaak-Fritzl te worden. Zo zagen enkele buren hoe drie naakte vrouwen aan een leiband door drie mannen (wellicht de Castro-broers) als honden werden rondgeleid in de tuin van het gruwelhuis. Vreemd genoeg kwam de politie niet kijken toen de buren het mensonterende misbruik signaleerden. Meer nog, ze werden net niet uitgelachen. Bovendien is er ook sprake van dat Castro een dochter zou verwekt hebben bij een van zijn slachtoffers. De speurders hebben ook al naar menselijke resten gezocht in het huis, maar voorlopig werd er niets gevonden.