Turks offensief in het noordoosten van Syrië.
Volledig scherm
Turks offensief in het noordoosten van Syrië. © AP

Arabische Liga komt in spoed bijeen omtrent Turkse inval in Syrië

De Arabische Liga komt zaterdag in Caïro in spoedzitting bijeen omtrent de Turkse inval in het noordoosten van Syrië, zo heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

2 reacties

 • DAVID VAN LAER

  1 jaar geleden
  Arabische Liga wat gaat die doen heel het Midden-Oosten is na de val van de regimes Irak, Libië, deels Tunesië en Syrië één groot kruitvat van verschillende geloven, milities, plaatselijke stammen en totale diverse kijk op recht en onrecht. Voorgezeten door een regime dat zijn tegenstanders laat ombrengen in het buitenland. Laat ons serieus blijven geen enkel land wereldwijd laat zich de les spellen door een staat die aanzien wordt als de vijand geld voor alle liga's waaronder ook de EU en de VN
 • Andy Staelens

  1 jaar geleden
  De derde wereldoorlog moet en zal blijven doorgaan. Wat denken die vredesmanifestanten wel! Geen zorgen meer over klimaat, ze zorgen er wel voor.
 1. Rel rond Nederlandse vertaling van gedichten Amanda Gorman: “Een witte vertaler: onbegrijpelijk”
  64

  Rel rond Nederland­se vertaling van gedichten Amanda Gorman: “Een witte vertaler: onbegrijpe­lijk”

  Er is ophef ontstaan rond de Nederlandse vertaling van een poëziebundel van de Amerikaanse Amanda Gorman (22). De jonge vrouw werd wereldberoemd toen ze haar gedicht ‘The Hill We Climb’ voordroeg op de eedaflegging van president Joe Biden. Het was een opiniestuk in de Nederlandse Volkskrant dat mee de kat de bel aanbond door te stellen dat het werk van de zwarte dichteres niet het best vertaald kon worden door iemand wit, zoals de uitgeverij besliste. Dat gebeurde nochtans met goedkeuring van het team van Gorman.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden