Tim Cook, CEO van Apple
Volledig scherm
Tim Cook, CEO van Apple © REUTERS

“Apple stelt virtualrealityheadset mogelijk al in januari voor en kan tot 2.500 dollar kosten”

De geruchten rond de headset die Apple aan het ontwikkelen is, gaan al een hele tijd de ronde. Met die ‘slimme bril’ zou de techgigant virtual reality (VR) als augmented reality (AR) kunnen aanbieden. Volgens de gerenommeerde analist Ming-Chi Kuo zou het toestel er in januari moeten komen en kan het prijskaartje oplopen tot 2.500 dollar of omgerekend 2.450 euro.

4 reacties

 • Peter Buyck

  2 maanden geleden
  Er bestaan goedkopere alternatieven. Ja, het is dan wel minder prettig om je smartphone op te offeren als VR-device en dan opgeschrikt worden door de telefoon...
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  En toch zal het als zoete broodjes verkopen. Heb in het museum Hallepoort in Brussel er eens kennis mee gemaakt. Fantastisch hoe men zich ineens in een middeleeuws dorp bevond met zeer realistische gebouwen en dergelijke. Vooruitgang kan men niet tegenhouden. Toen men testen deed met de eerste stoommachine op een binnenschip werd dit tot zinken gebracht door boottrekkers die hun job zagen verloren gaan. Kent iemand nog een boottrekker ? Nog standbeeld in Sas van Gent.
 • louis van hoeylandt

  2 maanden geleden
  als het met virtual geld mag betaald worden , soms krijg toch het gedacht dat die grote geen enkel benul van waarde (geld) hebben ..een duikbril met een telephone opgeplakt 2500 euro , tzal wel gaan zeker
 • piet devlieger

  2 maanden geleden
  Om Socrates te citeren : Ik ben een gelukkige man als ik zie hoeveel dingen ik niet nodig heb.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.