CEO Tim Cook poseert met een nieuwe paarse versie van de iPhone 12.
Volledig scherm
CEO Tim Cook poseert met een nieuwe paarse versie van de iPhone 12. © via REUTERS

Apple komt met nieuwe iMac, iPad en Apple TV

Apple komt met een nieuwe versie van zijn desktopcomputer iMac. Tijdens een onlinepresentatie introduceerde het Amerikaanse techbedrijf ook nieuwe iPads en een nieuwe Apple TV. Verder presenteerde het bedrijf de langverwachte AirTag, een tracker die aan allerlei producten kan worden gehangen zodat die makkelijk terug te vinden zijn als ze kwijt zijn geraakt.

1 reactie

 • Michel Van der Hoydowch

  3 weken geleden
  Nog erger dan de kledingindustrie.
 1. Al dertien maanden ligt coronapatiënt Jason (49) op intensieve zorg van Brits ziekenhuis: “Ik vrees dat hij stilaan alle geloof in herstel kwijt is”

  Al dertien maanden ligt coronapa­tiënt Jason (49) op intensieve zorg van Brits ziekenhuis: “Ik vrees dat hij stilaan alle geloof in herstel kwijt is”

  Sinds 31 maart 2020 ligt de Brit Jason Kelk (49) op de afdeling intensieve zorg van het ziekenhuis in Leeds. Zijn toestand leek aanvankelijk te verbeteren en het vooruitzicht kwam dichterbij om weer naar huis te kunnen gaan. Maar de afgelopen week is zijn toestand opnieuw verslechterd. Hij valt geregeld flauw, is verward en de artsen weten niet waaraan dat ligt. Zijn vrouw Sue vreest dat haar man niet meer gelooft in zijn herstel.
 2. Amerikaanse autoriteiten onderzoeken dood van 34-jarige man na arrestatie: “Haal hem van z’n maag, man”
  Play

  Parket start onderzoek nadat 34-jarige Amerikaan sterft na arrestatie: "We proberen je te helpen!"

  De lokale autoriteiten van het Amerikaanse Rhode Island zijn een onderzoek gestart naar het overlijden van Joseph Ventre (34). Op 7 mei kwam de politie ter plaatse bij Ventre, die zeer verward overkwam. De Amerikaan was luid schreeuwend op een grasveld aan het rollen. Hij was mogelijk onder invloed. Verschillende agenten probeerden Ventre in de boeien te slaan, waarbij de man 90 seconden lang met zijn hoofd naar de grond gericht lag. Ventre werd meegenomen naar het ziekenhuis, maar overleed niet veel later. Zowel het parket als de politie zelf onderzoekt nu of de omstandigheden van zijn arrestatie een rol speelden bij het overlijden.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije