.
Volledig scherm
. © Twitter/Corpo de Bombeiros de São Paulo

Appartementsblok stort in na verwoestende brand in Brazilië: vrees voor vele doden

In de Braziliaanse stad São Paulo is een flatgebouw volledig ingestort na een hevige brand. De brandweer kan nog niets zeggen over het aantal slachtoffers, maar volgens lokale media zou er zeker één dodelijk slachtoffer zijn.

13 reacties

 • Steve Van der Vekens

  3 jaar geleden
  Niet voor te stellen... Stel je voor dat je in je appartement zit en een vuurzee vanonder je voeten uitkomt... Gruwelijke dood.
 • Dian Jans

  3 jaar geleden
  Waarom zo hoog bouwen, hier waar ik woon mogen appartementen niet hoger dan 2 verdiepingen, je kan zo uit het raam springen, Trouwens mij appartement is geen konijnenhok , waarschijnlijk groter dan veel huizen en veel luxe.
 • Man Wauters

  3 jaar geleden
  Eddy het zijn er 26 zegt men in het artikel. Alles zo goedkoop en gevaarlijk materiaal gebruiken. Het is toch maar voor de plebs.
 • Joris Thijs

  3 jaar geleden
  Pieter de Potter, de staalstructuur smelt niet. Maar verzwakt de structuur wel. Zoek anders eens op YouTube naar For the undying 9/11 Fuel Argument Daar zal een smid het uitleggen en tonen.
 • Hugo Baeckeland

  3 jaar geleden
  Erg... :-(
 1. KPN: “Geen enkele indicatie dat klanten zijn afgeluisterd”
  19

  KPN: “Geen enkele indicatie dat klanten zijn afgeluis­terd”

  KPN zegt geen indicatie te hebben dat klanten in het verleden zijn afgeluisterd of dat het Chinese technologiebedrijf Huawei klantgegevens heeft ontvreemd. Volgens het Nederlandse telecombedrijf heeft geen enkele leverancier “ongeautoriseerde, ongecontroleerde en ongelimiteerde” toegang tot de netwerken en systemen. KPN reageert hiermee op een artikel in de Volkskrant dat een geheim intern rapport uit 2010 in handen heeft waaruit zou blijken dat Huawei vrije toegang had tot het mobiele netwerk van KPN. Huawei ontkent de aantijgingen met klem.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee