Anne hielp jarenlang de dood van haar man faken: "Zelfs tegen onze zonen logen we. Hoe kon ik zo diep zinken?"

Het was een duivels complot: Anne Darwin hielp in 2002 de dood van haar echtgenoot John faken om zo de verzekeringen op te lichten. Uiteindelijk kwam het bedrog aan het licht en in 2008 werden ze beiden veroordeeld voor fraude. Nu heeft de vrouw een ophefmakend boek geschreven over haar 'daad van zinsverbijstering'. "Zelfs tegen onze twee zonen hebben we die leugen volgehouden. Hoe kon ik als moeder zo laag zinken?", klinkt het in 'Out of my depth'.

  1. Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriendschap, wel pragmatische dialoog”. Biden beklemtoont “nood aan basisregels”

    Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriend­schap, wel pragmati­sche dialoog”. Biden beklem­toont “nood aan basisre­gels”

    De langverwachte ontmoeting tussen de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin die iets na de middag begon, is ondertussen afgelopen. De twee wereldleiders schudden elkaar kort de hand voor de start van hun gesprek. “Het is altijd beter om elkaar face to face te zien”, zei Biden bij aanvang. Een stelling die hij ook na afloop herhaalde. Volgens beide leiders was er tijdens de ontmoeting geen sprake van vijandigheid. Poetin en Biden gaven achteraf elk apart een persconferentie.
  2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!