575 bunkers op een domein in South Dakota. Vroeger was dit een plaats waar het Amerikaanse leger vanaf de Tweede Wereldoorlog explosieven en munitie opsloeg, maar in 2016 werd het complex omgedoopt tot Vivos xPoint.
Volledig scherm
575 bunkers op een domein in South Dakota. Vroeger was dit een plaats waar het Amerikaanse leger vanaf de Tweede Wereldoorlog explosieven en munitie opsloeg, maar in 2016 werd het complex omgedoopt tot Vivos xPoint. © Vivos Group

Angst voor pandemie leidt tot grote vraag naar bunkers: “Hier kunnen we niet besmet worden”

De vraag naar een veilige plaats om te schuilen voor de coronapandemie boomt. En daar spint het Amerikaanse doomsday-bedrijf Vivos Group garen bij. De onderneming meldt een toename van 500 procent in het afgelopen jaar.

1 reactie

 • Ludwig Geldmeyer

  3 maanden geleden
  Voor velen is het al te veel gevraagd om een mondmasker te dragen en afstand te houden.  Hoe zit het dan als je meer dan een jaar op een paar vierkante meter onder de grond moet doorbrengen?  Ik zou zeggen als het je een gerust gevoel geeft moet je het doen maar denk toch eerst maar eens na.
 1. In deze luxueuze bunkers duiken rijken en beroemdheden onder voor corona: “Als de dominostenen vallen zijn wij voorbereid”
  Celebrities

  In deze luxueuze bunkers duiken rijken en beroemdhe­den onder voor corona: “Als de dominoste­nen vallen zijn wij voorbereid”

  Wie van ons zou niet van een uiterst veilige en discrete schuilplaats houden om er te kunnen ontsnappen aan de coronacrisis? Heel wat rijken en beroemdheden dachten ongetwijfeld hetzelfde, toen ze investeerden in een bunker van doomsday-bedrijf Vivos Group. Het Californische bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van kleine luxueuze verstevigde burchten waar vermogende families het einde der tijden kunnen overleven. Logisch dus, dat ze sinds het uitbreken van de coronapandemie al heel wat nieuwe klanten konden verwelkomen.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht