Angèle doet haar verhaal, één week na schokkende overval in Cannes.
Volledig scherm
Angèle doet haar verhaal, één week na schokkende overval in Cannes. © BFM-TV, RV

Angèle (89) getuigt bont en blauw over schokkende overval in Cannes: “Ik ben niet al te kwaad”

FrankrijkDe 89-jarige vrouw die vorige week bewusteloos werd geslagen en overvallen door drie minderjarigen in Cannes heeft voor het eerst getuigd op de Franstalige televisie. “Ik ben niet al te kwaad”, zegt Angèle over de daders. “Ze zijn jong, 15 jaar. Ik heb kleinkinderen van die leeftijd.”

  1. Eleonora (31), een van de 7 dodelijke slachtoffers aardverschuiving Ischia, smeekte vader om hulp tijdens laatste telefoontje: “Help me”

    Eleonora (31), een van de 7 dodelijke slachtof­fers aardver­schui­ving Ischia, smeekte vader om hulp tijdens laatste telefoon­tje: “Help me”

    De 31-jarige Eleonora Sirabella is een van de zeven dodelijke slachtoffers van de aardverschuiving op het Italiaanse vakantie-eiland Ischia. De jonge vrouw belt op het moment van de ramp nog met haar vader. “Help me”, smeekt ze tijdens een wanhopig telefoontje. De man zet alles op alles om zijn dochter te redden, maar zijn poging is tevergeefs. Op beelden is te zien hoe auto’s en zelfs bussen meegesleurd worden door de modder.