In het Israëlische Netanya hangen de vlaggen van de VS, de Emiraten, Israël en Bahrein nu broederlijk naast elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Israëlische Netanya hangen de vlaggen van de VS, de Emiraten, Israël en Bahrein nu broederlijk naast elkaar. © REUTERS

ANALYSE. Waarom Trump de Nobelprijs voor de Vrede verdient — of toch niet?

Donald Trump verdient een Nobelprijs, nu hij twee Arabische landen tot vrede met Israël heeft overtuigd. Althans, dat vindt zijn achterban. Maar wat betekenen de banden die de Emiraten en Bahrein aanknopen met de Joodse staat? Kunnen die tot een oplossing leiden van het Palestijnse probleem? Of zorgen ze juist voor meer vijandschap?

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok